Bak - november havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A szingli Bakoknak a november havi levertség nem sok jót ígér a szerelemben. Erre persze rátehet egy lapáttal az is, hogy a munkahelyükön fokozottan stresszes és kemény időszaknak vannak kitéve ebben a hónapban, aminek hatására inkább befelé fordulnak, és így a kisugárzásuk sem olyan, ami esetleg felkeltené az ellenkező nem figyelmét. Ilyen körülmények között sajnos különösen nehezen oldódnak, s előbb győzik meg magukat arról, hogy talán jobb is egyedül, minthogy meggondolatlanul belevágnának bármibe is, pedig lehet, hogy pont ez hiányzik a boldogságukhoz! Ne feledje, habár az esélyek nem garantálják a sikert az Ön számára ebben a hónapban, próbálkozni attól még mindig lehet, hátha véletlenül mégis éppen most keveredik bele egy jó kapcsolatnak ígérkező kalandba!

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

Ha párkapcsolatban él, a november nem kevés intimitást tartogat a Bak számára, s ez által a korábbi magánéleti konfliktusai is csillapodni látszanak. Az egyetlen hiba, amibe beleeshet, ha enged időnkénti türelmetlenségének, vagy konokságának, mert ezek közül mindkettő elronthatja a felhőtlen percek örömeit. Fogadja el partnere odaadó közeledését fenntartások nélkül, s egy új világ nyílhat meg ön előtt! Mivel a munkában meglehetősen kimerítő és kaotikus hónap várhat önre, arra is érdemes lehet ügyelnie, hogy az emiatt kialakuló depresszív hangulata ne ragadjon át a környezetére, és ne a párkapcsolatán csapódjon le – a magánéletre inkább mint feltöltődésre, a béke szigetére gondoljon ilyenkor.

Sőt, az sem árt, ha ezeket a nehézségeit megbeszéli kedvesével, és közösen, az egymásnak való kölcsönös segítség jegyében próbálnak meg túl lenni ezen az időszakon – ez a fajta hozzáállás akár még sokkal közelebb is hozhatja önöket egymáshoz, és jócskán felpezsdítheti a szerelmüket!