Kos - november havi horoszkóp


A Kos számára a november az újabb nagy gondolatok és álmok időszaka, mivel nagyon megihleti őket az egyre hűvösebb, őszi időjárás jelenségei.

Míg kívül a természetben a hideg kezdi átvenni az uralmat, addig a Kosokban egyre inkább ébredezik az őszi levertség után, újra meg újra szenvedélyes természetük. Ez természetesen jócskán érezteti hatását az élet minden területén, s míg a munkájában inkább hátráltatóan hatnak újdonsült gondolatai, s kissé lemarad megszokott, jó teljesítményétől, addig otthonában és szerettei társaságában kifejezetten inspirálóan hat környezetére. A november tehát remek időszak arra, hogy megerősítse emberi kapcsolatait, továbbá, hogy nekilásson már régóta csak halogatott tervei megvalósításához, legyenek azok bármily nagyszabásúak is!

Szerelem

Ha valamiben, akkor a magánéletében biztosan nem fognak komolyabb problémák jelentkezni a párban élő Kosnak, hiszen novemberi kreativitása és lehengerlő természete teljesen áthatja majd párkapcsolatát. Érdemes ezért akár több, romantikus randevút is szervezniük párjukkal e hónapban, melyek aztán egész biztosan tüzes ágyjelenetekig fajulnak majd!

A szingli Kosok novemberben meglehetősen a végletek embereivé válhatnak. Vagy hatalmas vehemenciával, virágról-virágra szállva, aktív párkeresésbe kezdenek, vagy éppen pont ellenkezőleg, meglehetősen hajlamosak lesznek teljesen magukba fordulni. Bármelyik táborba is tartozzunk, érdemes erősen elgondolkodni azon, hogy a szélsőségek csak nagyon ritkán vezetnek el a hőn áhított boldogsághoz!

A Kos novemberi magánéletéről bővebben itt: Kos november havi szerelmi horoszkóp