Nyilas - november havi horoszkóp


A Nyilas számára a november hó kissé zaklatottnak, keszekuszának, olykor meg olyan semmilyennek tűnhet, de azért van ok a nyugalomra, ugyan is, ha kicsit jobban meggondolják lépéseiket, akkor még jól is elsülhetnek a dolgok.

Ami a munkát illeti, nehezen múlnak a napok, az idő szinte csak mászik, nem halad, márpedig ilyen körülmények között nehéz kiélnie a Nyilasnak kreativitását és megvalósítania elképzeléseit. Mivel így az ősz végéhez közeledve némi szétszórtság is jellemzi, néha komolyan úgy érezheti, valahogy sehogy sem akar összeállni az a kép, hiába van meg minden darabkája. Próbáljon meg kicsit a szokásosnál jobban ügyelni a részletekre, továbbá megfontolni kétszer is, kinek, mit mond, s hamarosan megpillantja majd a fa mögött az erőt, s lassacskán megoldódnak majd a gondok. Koncentráljon arra, ami jól működik ön körül, mert lehet, hogy pont ott érhet el most áttörést, ahol eddig nem is gondolt rá!

hirdetés

Szerelem

Amennyiben párkapcsolatban él, novemberben könnyen eluralkodhat fejében a nyugtalanság, a kételyek, pedig higgye el, nincs aggodalomra oka. Amennyiben párja mostanság tapasztalt viselkedését kifogásolná, az esetben egy mélyreható beszélgetés hamar helyre rakhatja a dolgokat, ha viszont csalatkozásra gyanakszik, annak valószínűleg nincs oka, így szóra sem érdemes.

A pár nélkül élő Nyilasoknak a november igazán kellemes meglepetéseket okozhat a szerelem terén. Valaki, akit hamar igencsak fontos lesz önnek, hamarosan, akár szó szerint az ajtaján fog kopogtatni, szinte tennie sem kell semmit érte, azonban érdemes vigyázni, hisz, ha valami könnyen jött, könnyen is mehet!

A Nyilas novemberi magánéletéről bővebben itt: Nyilas november havi szerelmi horoszkóp