Oroszlán - november havi horoszkóp


Az Oroszlán novembere kellemesen fog telni, ám, mint mindig, néhány kellemetlenkedő azért mindig akad körülötte, így most sem lesz teljes a nyugalom, de hát az élet úgy szép, ha zajlik!

A munkájában végre kicsit lazíthat e hónap elején a szíjon, s a maximális eredmények felmutatása is valahogy gördülékenyebben fog menni, mint az ezt megelőző időszakban. Az önzetlenségével azonban érdemes kissé kevésbé nagylelkűen bánnia, mert esetleges irigyei közül néhányan igyekeznek majd kihasználni azt. Ami a családi életet illeti, nem lehet komolyabb konfliktushelyzetekre számítani, azonban ha gyermekei vannak, akadhatnak kisebb gondjai a fegyelmezéssel, de azért ne keményítsen be nagyon, s legyen velük szokásához híven nagylelkű, azzal most nagyobb eredményeket érhet el náluk!

hirdetés

Szerelem

Amennyiben párban él az Oroszlán, a november igencsak parázs hónapnak ígérkezik számára. A párjával folytatott viták azonban többnyire érdemiek lesznek, s többnyire hamar eljutnak majd ezeket követően az ágyig, ahol aztán következtet az a hamisíthatatlan és igazi "békülős szex"! Ezért mindig megéri egy kis szóváltás, csak rá ne szokjon túlságosan...

A párnélküli Oroszlánok számára a november meglepetéssel szolgálhat, már csak annál is inkább, mivel e hónap során könnyen belegabalyodhatnak egy kapcsolatba, amit még az is bonyolít, hogy a kiszemelt esetleg éppen a szomszédban lakik, vagy egy régi munkatárs!

Az Oroszlán novemberi magánéletéről bővebben itt: Oroszlán november havi szerelmi horoszkóp