Halak - november havi horoszkóp


A Halaknak novemberben leginkább a munkahelyi és az otthoni együttes helytállással gyűlhet meg a baja, annál is inkább, mivel könnyen úgy érezhetik, néha nem kapják meg mindezért a kellő elismerést sem.

Bár a munkahelyen még csak-csak megbirkózik a Halak a temérdek tennivalóval, otthon azonban már úgy érezheti néha, hogy összecsapnak a feje felett a hullámok. Alkalmasint ezért érdemes lenne beiktatnia egy-két pihentető hétvégi programot családjával, hiszen ez amellett, hogy kicsit kilendítené a szürke hétköznapokból, még lelkiekben is jól esne mind környezetének, mind pedig saját magának. Vigyázzon, ha ezt nem teszi meg, könnyen lehet, hogy túlzott áldozatkészségét még a végén egészsége is megsínyli. A napi kiadások terén is legyen fokozottan óvatos, mert az időnkénti nagy kapkodásban könnyen túlköltekezhet, amit később nehéz lesz behoznia.

hirdetés

Szerelem

A párban élő Halak november havi talán legnagyobb kihívása, hogy képesek e szót érteni párjukkal atekintetben, merre is halad a kapcsolatuk. Ha sikerül egy borongós este a meleg, otthonos szobában átbeszélni néhány nyugtalanító momentumot, akkor hamar újra megteremtődik a harmónia, s igazán kellemesen tölthetik a november estéket.

A jelenleg egyedül élő Halaknak a legnagyobb kihívást most a kockázatvállalás jelenti. Nagyon óvatosnak, ugyanakkor rugalmasnak kell lenniük ahhoz, hogy időben felismerjék, ha rá akarják szedni őket, különben könnyen belesétálhatnak a csapdába, s akár egy viszonzatlan szerelem is összetörheti szívüket.

A Halak novemberi magánéletéről bővebben itt: Halak november havi szerelmi horoszkóp