Bak - november havi horoszkóp


A Bak számára a november az egyik legkimerítőbb, s egyben legszétszórtabb hónapok egyike. Emiatt mind a munkában, mind pedig családi életében kisebb-nagyobb súrlódásokra számíthat.

Ami az anyagiakat illeti, a hónap elején némi plusz bevételhez juthat, vagy kiadásai csökkenhetnek, mely kedvező pénzügyi előnyt igyekezzen minél okosabban kihasználni, mert később még nagyon jól jöhet a könnyebbség. Ami a munkát illeti, természetesen e hónapban is nagy a hajtás, a káosz a Bak körül, amit persze nehezen visel, s napról napra úgy érzi, kissé elege van az egészből. Ez a meglehetősen melankolikus hangulat ráadásul demoralizáló hatással lehet környezetére, családjára is, így, ha éppen több kellemetlenség is éri a szokásosnál, próbálja meg a negatívumokat a munkahelyén is hagyni, így legalább otthonában jól érezheti egy kicsit magát, s ez meg fogja hozni jókedvét.

Szerelem

Ha párkapcsolatban él, a november nem kevés intimitást tartogat a Bak számára, s ez által a hajdani konfliktusok is csillapodni látszanak. Az egyetlen banánhéj, amin elcsúszhat, ha enged időnkénti türelmetlenségének, vagy konokságának, mert ezek közül mindkettő megronthatja a felhőtlen percek örömeit. Fogadja el partnere odaadó közeledését fenntartások nélkül, s egy új világ nyílhat meg ön előtt!

A szingli Bakoknak a november havi levertség nem sok jót ígér a szerelemben. Ilyen körülmények között ugyanis különösen nehezen oldódnak, s előbb győzik meg magukat arról, hogy talán jobb is egyedül, minthogy meggondolatlanul belecsapnának a dolgok közepébe, pedig lehet, hogy pont ez hiányzik a boldogságukhoz!

A Bak novemberi magánéletéről bővebben itt: Bak november havi szerelmi horoszkóp