Ikrek - november havi horoszkóp


Az Ikreknek, minden könnyedségük és hóbortosságuk ellenére, kissé terhelt és fáradságos lesz a november, olyannyira, hogy, ha nem vigyáznak, még a párkapcsolatukat is megviselheti a dolog.

Míg a munka nem jelent majd különösebb gondot az Ikreknek novemberben, addig a magánélet tekintetében már kevesebb jót ígér a hónap. Kisebb-nagyobb konfliktusok követhetik egymást, s igencsak észnél kell lenniük, ha nem akarják, hogy elmérgesedjen szeretteikkel kapcsolatuk. Mindezen jelenség egyrészt a novemberi első fagyok hatásával, továbbá azzal magyarázható, hogy bizony az év végéhez közeledve egyre sűrűsödő anyagi gondok és olykor meggondolatlan döntések sorozta bizony idővel kikezdik az emberi kapcsolatokat is. Legyen tehát e hónapban kicsit türelmesebb, s próbálja meg összetűzéseit diplomatikusan kezelni, akkor nem lesz komolyabb gond és jobban is fogja tudni kezelni a pénzügyi problémákat is.

hirdetés

Szerelem

Amennyiben párkapcsolatban él, novemberben a legnagyobb gondot talán a fáradsága és a folyamatos időhiány okozhatja, melyet alkalmasint egy kis összeszedettséggel érdemben lehetne kezelni. Ne várjon sokat mindig párjától sem, inkább a megszokott humorérzékkel és öniróniával szemléljék kicsit kapcsolatukat, az segíteni fog átvészelni ezt a nem túl buja időszakot.

Ha szingliként éli mostanában mindennapjait, novemberben minden oka megvan az optimizmusra, már ami a magánéletét illeti. Szokásához híven tegyen ki magáért, s vicces és érdekes személyiségével csavarja el végre annak az illetőnek a fejét, akit már jó ideje kinézett magának!

Az Ikrek novemberi magánéletéről bővebben itt: Ikrek november havi szerelmi horoszkóp