Szűz - november havi horoszkóp


A november a Szűz számára kellemes napokat hordoz magába, azonban, magánéletében azért számíthat némi bizonytalanságra, esetleg egészsége is meginoghat.

A munka mondhatni eseménytelenül zajlik, megy minden a maga útján, de a hónap végén pénzügyileg némi megingásra lehet majd számítani, viszont ez sem okozhat komolyabb problémákat. A családi élete is kellemes hangulatban telik, így szívesen tölti idejét otthonában, ahol ez által lehetősége lesz kipihenni a nap fáradalmait. Egészsége kicsit meginoghat novemberben, ami jórészt az egyre hűvösebb időjárással járó meghűléseknek köszönhető, valamint annak, hogy ebben a "takaró alá bújós" hónapban kicsit túlzásba viheti a nassolást, ezzel esetleges emésztési panaszokat idézve elő.

hirdetés

Szerelem

Amennyiben párkapcsolatban él, kissé bizalmatlanná válhat kedvese iránt, s a szokásosnál is jobban vágyhat arra, hogy biztonságban érezze magát mellette. Nem érdemes azonban túlkombinálnia a dolgokat, inkább beszéljék meg nyíltan a helyzetet, majd vegyenek egy jó forró fürdőt és mélyedjenek el egy kicsit egymásban. Aranyat fog érni! S ne feledje: egy őszinte mosolynak is hihetetlen gyógyító ereje van.

A pár nélkül élő Szüzeknek novemberben egyetlen ellenségük lehet, ami a magánéletüket illeti: önmaguk. Legyen egy kicsit nyitottabb, ne zárkózzon el a világtól, mondjon igent egy kellemes estére, ahányszor csak alkalma adódik rá, s nem fogja megbánni! Most ez a legjobb, amit tehet, a többi majd magától kialakul.

A Szűz novemberi magánéletéről bővebben itt: Szűz november havi szerelmi horoszkóp