Rák - november havi horoszkóp


A november hónap a Rák számára kissé rögösnek bizonyul, hiszen nehezen éli meg az ekkortájt már jelentkező, téli kiadásokat, valamint az is könnyen megeshet, hogy párkapcsolatára sem fog tudni bokros teendői miatt kellő figyelmet fordítani.

A munkájában novemberben kissé lelassul tempója, gyakrabban érzi fárasztónak, megterhelőnek azt. Mivel a novemberi megemelkedett kiadások némi zavart okoznak az eddigi enyhébb hónapokban megszokott költségvetési tervezetében, még frusztráltabbá válhat, s így szétszórtabbá is, valamint szeretteihez szintén türelmetlenebbül állhat, ami okozhat, főként a hónap első heteiben némi békétlenséget otthonában, de ezek nem lesznek jelentősek. Ha sikerül anyagi és lelki stabilitását visszanyernie újdonsült elképzelései folytán, a november vége máris gondtalanabbá, nyugodtabbá válhat.

hirdetés

Szerelem

Ha párkapcsolatban él a Rák, akkor a hónap első napjaitól eltekintve a szerelemben egy békésebb időszakra számíthat, bár előfordulhatnak kisebb súrlódások, de ezek mellett megszaporodhat a boldog együttlétek száma is. Ha képes elég időt szánni párjára, s hagyni kicsit érvényesülni, akkor nagyon kellemes meglepetésekre is számíthat tőle!

A jelenleg egyedül élő Rákoknak novemberben nem sokat segítenek a párkeresésben a csillagok, de ez nem igazán szegi kedvüket és ez így is van jól. Amennyiben úgy érzi, készen áll egy új, izgalmas kapcsolatra érdemes lesz novemberben energiát fektetnie belé, mert könnyen lehet, hogy egy kósza csók tartósan lángra lobbantja majd szívét!

A Rák novemberi magánéletéről bővebben itt: Rák november havi szerelmi horoszkóp