Skorpió - november havi horoszkóp


A Skorpiók novemberben igazán elemükben vannak! Amellett, hogy újabb lehetőségek tárháza nyílik meg előttük, míg a számukra oly fontos erotikában sem lesz hiány az első fagyok hónapjában!

A munkahelyén, közvetlen stílusának és nagyvonalú gesztusainak bevetésével jelentős előnyökre tehet szert, melyekkel érdemes mindjárt élnie is. Annál is inkább, mivel pénzügyi stabilitása sohasem tökéletes, így mindig jól jöhet egy kis mellékes plusz. Egészsége ugyanakkor némi karbantartásra szorulhat a hónap folyamán, mert meglehetősen összevissza táplálkozik és ezért emésztési panaszok gyötörhetik. Igyekezzen ezeket azzal orvosolni, hogy inkább egyen többször keveset, mintsem kapkodva sokat és természetesen valami rendszeresség bevezetése sem ártana e téren. A hónap folyamán számíthat egy-két kellemes összejövetelre is, melyek azonban szintén alkalmat biztosítanak a gyomorrontáshoz.

Szerelem

A párkapcsolatban élő Skorpiók kifejezetten erotikus, szenvedélyes éjszakákban bővelkedő hónapra számíthatnak, s nem egyszer sikerül majd párjuk elismerését is bezsebelni teljesítményükért, ami csak még jobban inspirálja őket, így ami a szexet illeti, novemberben igazán elemükben lesznek.

Amennyiben éppen a párkeresés ciklusában vannak, a november komoly eredményeket, csábításokat hozhat, ugyanis ilyenkor igencsak megnő amúgy sem csekély vonzerejük. Érdemes így most magukat még jobban felturbózniuk, hogy igazán felhőtlenül élvezhessék a kapósságot, hiszen mint tudjuk, a határ a csillagos ég!

A Skorpió novemberi magánéletéről bővebben itt: Skorpió november havi szerelmi horoszkóp