Mérleg - november havi horoszkóp


A Mérleg novemberben egy igazán kiegyensúlyozott hónapra számíthat, nem lesznek sem komolyabb anyagi, sem pedig munkahelyi nehézségei.

Sőt! A munkahelyén és pénztárcájában olyan kedvezően alakulhatnak e hónapban a dolgok, hogy egy-két olyasmit is megengedhet most magának, amit általában nem, esetleg bőségesebben költhet például hobbijára, szórakozásra, vagy akár egy utazásra anélkül, hogy emiatt szűkösebbre kellene venni a mindennapokat. Mindez természetesen növeli biztonságérzetét és jókedvét, így alapvetően jó hangulatban telhet a november. A jó közérzet egészségére is pozitívan hat, így e területen sem kell problémákra számítania. Az egyetlen, ami belerondíthat az idilli képbe, egy kisebb csalódás valakiben, de ez sem fogja tartósan kedvét szegni.

Szerelem

A párkapcsolatban élő Mérleg számára a legnagyobb kihívást a magánéletében a megszokás jelenti. Hajlamos ugyanis elkényelmesedni kapcsolatában, ám e túlzott magabiztossága kissé unalmassá teheti párja számára. Bár nem súlyos a gond, tegyen arról, hogy ne is legyen, színesítse kapcsolatát, okozzon meglepetést, legyen nagyvonalú, s lepje meg néha egy-egy tüzes éjszakával is szerelmét. A kapcsolatukba fektetett energia meg fogja hozni a gyümölcsét!

A jelenleg párnélküli Mérlegnek a legnagyobb kérdés az novemberben: el tudja-e engedni a múltat, s hajlandó-e belevágni egy új, minden eddiginél izgalmasabb kalandba. Ha igen, akkor nagy eredményeket érhet el novemberben a párkeresés terén, ha viszont nem, csak tovább őrli magát, ráadásul nagy valószínűséggel már megint feleslegesen...

A Mérleg novemberi magánéletéről bővebben itt: Mérleg november havi szerelmi horoszkóp