Vízöntő - május havi horoszkóp


A május igazán kedvezően alakulhat az ön számára, kedves Vízöntő, ami az egészségét és jó kedvét illeti, azonban nem árt odafigyelnie pénzügyeire, mert könnyen túllépheti azt a bizonyos keretet.

Az egész hónapot végigkíséri energikussága és lendületessége, mely kisugárzására olyan pozitívan hat, hogy nem győzi fogadni a dicsérő bókokat és az irigykedő pillantásokat. Az anyagiak terén megéri megfontoltnak lennie. Lehet, hogy bizonyos dolgokra kicsit több pénzt áldoz a kelleténél és ez a hónap végén igencsak megérződhet, ha nem vigyáz. Optimizmusát azonban most ez sem törheti le, jelleméből fakadóan nem siránkozik egy pillanatig sem, inkább elfogadja helyzetét és örül azoknak a dolgoknak, amikkel gazdagodott. Egészsége felől sem kell aggódnia ebben a hónapban, kedves Vízöntő. Ha nem érezné jól magát, akkor valószínűleg étkezésében keresendő a hiba. Egyen könnyű és változatos ételeket és meglátja, testileg és lelkileg is jobban fogja érezni magát!

Szerelem

Ha párkapcsolatban él, májusban hűségéről tehet tanúbizonyságot, aminek párja nagyon fog örülni. Ez egész kapcsolatukra nagyon pozitív kihatással lesz majd, olyannyira, hogy lehet, hogy egy magasabb szintre emelik egymás iránti elkötelezettségüket. Családi és kapcsolati harmóniára számíthat ebben a hónapban, ami segíti abban, hogy a mindennapokban is kiegyensúlyozott lehessen, s ettől visszahatva, sokkal több energiája lesz kedvesével is foglalkozni.

Amennyiben még szingli, kedves Vízöntő, erre a hónapra jó kilátásai vannak a párkeresést illetően. Ha aktívan jár-kel a világban, akkor nagy eséllyel találkozhat valakivel, akivel igazán jól megértik majd egymást. Legyen nyitott, mert lehet, hogy éppen ott találja majd meg a szerelem, ahol a legkevésbé várná!

A Vízöntő májusi magánéletéről bővebben itt: Vízöntő május havi szerelmi horoszkóp