Bika - május havi horoszkóp


A május nagyon lendületesen és pozitívan indul, kedves Bika, de a hónap vége felé belebonyolódhat túlvállalásaiba.

Május elején nagy lendülettel vághat bele dolgaiba. Az önnek megszavazott bizalom igen csak nagy motivációt és üzemanyagot ad ahhoz, hogy igazán lendületesen vigye feladatait és ötletekkel telve tekintsen hivatására. Azonban, ahogy halad előre az idő és nő az önre háruló nyomás, talán nem is veszi észre, de teljesen belegabalyodhat teendőibe. Lehet, hogy a buzgóság hevében többet ígért, mint amennyit meg tud valósítani? Ne feszengjen ezen, inkább nyelje le a békát, hogy nem fog tudni mindent teljesíteni, azonban amit megcsinál, az biztosan legyen jó. Ha nem így tesz, könnyen jókedve bánhatja túlhajtottságát és ingerlékeny és türelmetlen lehet a hónap végére. Ráadásul kimerültségének hála, egy félreértéssel még tovább ronthatja helyzetét. Ne akarja egyedül megváltani a világot, kedves Bika, inkább kérjen segítséget, ha elakad és vállaljon annyit, amennyivel ténylegesen elbír, akkor még akár sikeresnek is mondható hónapot zárhat majd!

hirdetés

Szerelem

A kapcsolatban élő Bika jegyűek ebben a hónapban nagy döntés előtt állhatnak. Bár időszerű lenne a válasz, mégse érezze magát kényszerítve semmire, kedves Bika. Ha úgy gondolja, szüksége van egy kis térre, adjon bátran kitérő választ addig, amíg nyugodtan átgondolhat még egyszer mindent. Meglehet, szüksége van most arra, hogy egy kicsit a saját útját járhassa, és azt érezze, hogy megvan a saját élete. Ezt mindenképpen beszélje meg kedvesével és meglátja, mindketten ki fognak tudni teljesedni majd a kapcsolatukon belül is.

A szingli Bikák számára ez a hónap rengeteg kiváló alkalmat biztosít az ismerkedésre, csak ki kell használni az alkalom adta lehetőségeket. Most teret engedhet hóbortos érzelmeinek és a szórakozásnak mindenféle nyomás vagy kötelezettségvállalás nélkül. Élvezze ki ezt a hónapot, mert lehet, hogy a következőben talál önre a végzetes, örök szerelem...

A Bika májusi magánéletéről bővebben itt: Bika május havi szerelmi horoszkóp