Oroszlán - május havi horoszkóp


A májusi hónapot az életöröm és a baráti összejövetelek fogják meghatározni, kedves Oroszlán. Kedvesével akadhatnak kisebb összezörrenések, amiket igen frappánsan lehet képes kezelni.

Személyisége igen lendületes, barátságos és magával ragadó, s ezen tulajdonságoknak igencsak nagy hasznát veheti májusban. Barátaival számos kikapcsolódásra számíthat, melyeknek nagyon örül, hisz már valószínűleg régen tervezte őket. Végre egy kicsit kiszabadulhat a természetbe és felszabadíthatja az önben rejlő energiákat. Munkahelyén is igencsak jól áll a szénája, s míg mások egy esetleges létszámcsökkentéstől tarthatnak, addig önnek nincs félni valója. Pozíciója stabilabb, mint valaha és ez igazán nagy biztonságérzettel tölti el. Pénzügyeiben ebben a hónapban nem várható nagyobb változás, nem kell nagyobb kiadásra sem számítania. Élvezheti az állandóság nyugalmát és tovább gyarapíthatja kisebb-nagyobb megtakarításait is. Egészsége igen kedvezően alakul a megannyi kiránduláson töltött időnek hála, csak arra vigyázzon, hogy bőrét minden esetben kellően védje a nap egyre erősebb sugaraitól.

Szerelem

A barátokkal szervezett rengeteg program azt eredményezheti, hogy igazán bensőséges beszélgetésekre is sor kerülhet egy-egy ilyen kiruccanáson, ahol kedvese lehet, hogy épp nem vesz részt, azonban megtudván, hogy nem vele beszélte meg ezeket a bizalmas dolgokat, kissé féltékeny lehet ismerőseire, s ez némiképp elrontja viszonyukat. Próbáljon meg egy kicsit jobban odafigyelni kedvese igényeire, és bevonni élete apróbb részleteibe is, s ha így tesz, meglátja, a május egyes napjai igazán romantikusan telhetnek majd, ennek folytán közelebb kerülhetnek egymáshoz testileg és lelkileg is egyaránt.

Váratlan helyzetekbe kerülhet ebben a hónapban, ha szingli, kedves Oroszlán. A társkeresés útvesztőiben bizony rengeteg furcsa állomás van, ahol néha elidőzhet és elámulhat azon, hogy hogyan is keveredhetett ilyen szituációba. Nehezen értelmezhető jeleket kaphat kiszemeltjeitől, s akinél egyértelmű érzéseket vélt felfedezni, kiderülhet, hogy csak egy jó előadásnak volt szem és fültanúja. Ennek ellenére, ne kedvetlenedjen el, kedves Oroszlán, inkább nevessen jót ezeken a fura figurákon!

Az Oroszlán májusi magánéletéről bővebben itt: Oroszlán május havi szerelmi horoszkóp