Oroszlán - május havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg pár nélkül élő Oroszlánt igencsak váratlan meglepetések érhetik a párkeresés során, ugyanis, most valahogy, mintha semmi sem az lenne, mint aminek elsőre látszik, s ez nagyon megkavarhatja a szálakat. Amennyiben éppen tomboló korszakát éli, úgy igen izgalmas pillanatokat jelenthet mindez, ha viszont már szíve szerint szeretne végre megállapodni, úgy meglehetősen nyugtalanítóan hathat, hogy egyszerűen képtelenség egyeseken eligazodni. Tekintse mindezt egy jelnek, kedves Oroszlán, hogy talán jobb is, ha bizonyos kapcsolatokba mégsem bonyolódik most bele, vagy éppen kihívásnak (ha biztos a dolgában), hisz egy mélyebb érzelmekkel teli kapcsolat az elején, igencsak nehézkesen indulhat, pont az érzékenysége miatt. Ez esetben, ha elég kitartó, s partnere látja, hogy stabilak az érzései, ő is sokkal könnyebben fog majd megnyílni ön előtt, s máris erős bizalmi kötelékkel kezdhetik meg a közös életüket!

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

A jelenleg tartós szerelmi kapcsolatban élő Oroszlánnak májusban, párja féltékenységével gyűlhet meg könnyen a baja, aki e hónap során nem egyszer hajlamos lesz félreérteni baráti szálait, szociális törekvéseit, s ettől úgy érezheti, gúzsba köti önt, s ezt igencsak nehezen viselheti. Bármennyire is idegesítő mindez, próbálja meg nem felkapni rajta a vizet, hanem inkább megértőnek lenni, s megpróbálni bevonni valahogy őt is minél több, a barátaival, munkatársaival eltöltött pogromjába, hogy lássa, nincs oka féltékenynek lennie.

Lehet, hogy már néha maga a gesztus, hogy gondol rá, is sokat javíthat a helyzeten, különösen, ha testi örömökben is igyekszik mindannyiszor részesíteni, amikor jól viselkedett... Egyszóval, oldja meg elegánsan ezt a dolgot, kedves szerelmes Oroszlán, ahogy azt illik!