Kos - május havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg pár nélkül élő Kos számra a május nem egy lehetőséggel kecsegtet majd a szerelem terén, ugyanakkor, ezek nagy része inkább csak egy futó kalandnak bizonyul majd, mind sem tartós szerelemnek, bár meglehet, néha szívesen lépne tovább is az illetővel, de ha nem, hát nem. Gond mindebből csak az esetben adódhat, ha valaki egyszerűen annyira nagy hatással bír önre, hogy egy pillanat alatt képes levenni a lábáról, ugyanis, az ilyen típusba könnyen és hamar hajlamos beleszeretni, ő viszont nem biztos, hogy önben látja majd élete párját, s ez a reménytelen szerelem és vágyakozás, nagyon megviselheti. Ellenszer ugyan nincs, de mindenesetre, sokat segíthet, ha inkább kihagyja az első látásra szerelem effektust kísérő éjszakát azzal, akin érzékeli, hogy ennyire nagy hatással lehet önre, s csak akkor megy bele bárminemű testiségbe is, s fűzi szorosabbra a szálakat, ha már biztos abban, hogy több van a dologban egy egyszerű kalandnál!

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

A tartós szerelmi kapcsolatban élő Kos számára a május egy igen tartalmas hónapnak ígérkezik, melyet csakis egyetlen dolog ronthat el: önmaga negatív látásmódja, amit tehát mindenképpen igyekezzen messzire elkerülni, s csakis a jóra, a szépre koncentrálni szerelmükkel kapcsolatban! Ez most kulcsfontosságú lehet! Ha sikerül ehhez tartósan tartania magát, akkor, már a hónap elején, könnyen egy hullámhosszra kerülhetnek kedvesével, s csodás, szerelmes pillanatokat élhetnek meg együtt, mialatt felfedezhetik egymás néhány olyan oldalát is, ami eddig, vagy így, vagy úgy, de háttérbe szorult, vagy rejtve maradt.

A jobb megismerés pedig mindig egy kapcsolat elmélyüléséhez, erősebb érzelmi kötődéshez vezet, így nagyon sokat fejlődhet szerelmük a május folyamán!