Bak - május havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg pár nélkül élő Bak májusban kissé túlságosan is vágyhat mások közelségére, szerelmére, így igen hajlamossá válhat túl korán beadni a derekát, s ez most könnyen csalódásokhoz vezethet. Ennek esetlegese elkerülése érdekében, igyekezzen minél inkább a józan eszére, mintsem ösztöneire hallgatni, még, ha ez néha nagyon nehéz is, hogy megóvja magát az érzelmi sérülésektől. Ettől függetlenül, ez nem azt jelenti, hogy váljon zárkózottá, csupán csak azt, hogy igyekezzen ne átlépni egy bizonyos határt, amíg nem biztos a dolgában, inkább maradjon csak a barátságnál, hiszen meglehet, hogy pont egy ilyen, eleinte abszolúte baráti alapokon nyugvó kapcsolata elmélyülése alakul át majd nagy, és ami talán még fontosabb, tartós szerelemmé! Kövesse a régi bölcsességet, kedves Bak: minden kapcsolat annyira lesz tartós, amennyi energiát fektet belé az ember! Ez a filozófia most aranyat érhet!

Párkapcsolatban élőknek:

A tartós párkapcsolatban élő Bak számára az okozhat nyugtalanságot e hónap során, hogy kedvesével kissé feszülté válhat a hangulat, melynek oka több forrásból fakad, ugyanakkor, most talán nem is a miérten van a hangsúly, hanem inkább a hogyanon! Mivel a gyakori összekapások, állandó veszekedések könnyen meglazíthatják az önök közötti szálakat, rendkívül fontossá válhat, hogy mielőbb le tudjanak ülni, s bármi is a baj, higgadtan, nyugodt körülmények között át tudják beszélni a dolgot.

Ha sikerül ezt elérniük, s főleg azt, hogy olyan kompromisszum szülessen, melyhez érdemben és hosszútávon is tudják tartani magukat, a hónap második felére már lecsillapodhatnak a kedélyek, s újra helyreállhat az önök közötti összhang. Tény, hogy egy párkapcsolatban néha sok türelem kell a másikhoz, s talán egyszerűbbnek tűnik a feszült helyzetekben félreállni, vagy elmenekülni a problémák elől, hosszútávon azonban mégiscsak a párbeszéd lehet az egyetlen, tartós megoldás!