Mérleg - május havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg szingli Mérleg e hónap első felében, nagy eséllyel találhat rá valakire, akire, ha csak rá néz, egyszerűen, teljesen a hatása alá képes kerülni, ellenállhatatlan szexuális vonzalmat érezve iránta! Ez nagyon megkavarhatja józan észjárását, így meglehet, hogy hamar azon kapja magát, hogy már ágyba is bújt vele, s elbódultan falják is egymást. Mindazonáltal, bármennyire is erotikusan túlfűtött a dolog, könnyen előfordulhat, hogy mégsem ő az, akivel tartós szerelembe esnek egymással, s furcsamód még az is megeshet, hogy amint sikerült kiélniük az egymás iránti vonzalmukat, hamar barátsággá fokozódik viszonyuk, ráadásul, különös módon, nem is akármilyen mély barátsággá, a szex pedig, mintha csak meg sem történt volna!

Párkapcsolatban élőknek:

A tartós szerelemben élő Mérleg jelenlegi kapcsolatában számos kisebb vitára, veszekedésre kerülhet sor e hónap folyamán, melyek fő kirobbantója az lehet, hogy egyszerre, hirtelen, több olyan dolog is a felszínre kerülhet most, amely már ugyan a háttérben gyülemlett egy ideje, de valahogy, a hétköznapok elfoglaltságai közepette, sehogy sem volt idejük átbeszélni.

Fontos, hogy ha néha egy kicsit el is harapódzik a dolog, bizonyos határokat akkor se lépjenek át, vagy éppen, ne húzódjanak el tartósan, s főleg, ne csináljanak bosszúból valami nagy butaságot, amit később már nem lehet könnyen helyrehozni. Ha sikerül bizonyos keretek között tartva, érdemi vitákat folytatni egymással, nagyban közeledhetnek álláspontjaik, s ez által, a hónap végének közeledtével, még inkább egymásba gabalyodva tekinthetnek a közös jövőjük felé!