Vízöntő - május havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg egyedülálló Vízöntő számára a nagy meglepetések hónapja lehet a május, méghozzá, a lehető legjobb értelemben véve! Mindettől függetlenül is különösen szerencsés időszak következhet, ugyanis, ha valamikor, hát most biztosan, csakis önön múlik majd, vajon megtörténik-e végre a nagy egymásra találás a másik felével, ehhez azonban lazának és igen aktívnak kell lennie, hogy minél több helyen járva, minél többféle embert megismerhessen, hisz a változatosság, nem csak gyönyörködtet, de nagyban kiszélesítheti a skálát is, maximalizálva ezzel a pártalálás esélyeit. Ha kibökik egymást a tömegben, nos, kedves Vízöntő, nem lesz megállás, s könnyen lehet, hogy azonnal és menthetetlenül egymásba is gabalyodnak, ráadásul lehet, hogy éppen a legváratlanabb, vagy éppen legkevésbé alkalmas pillanatban történik mindez, de hát, végül is, ez legyen a legnagyobb probléma!

Párkapcsolatban élőknek:

A tartós párkapcsolatban élő Vízöntő májusban egy igen kiegyensúlyozott, harmonikus hónapra számíthat, amikor is, igencsak elmélyülhet kapcsolata kedvesével, melyet az is tovább erősíthet, hogy sikerül ellenállnia egy kísértésnek, amit párja külön nagyra értékelhet! A magánéleti nyugalom, kifejezetten jótékonyan hathat élete más területeire is, ahol sokkal kiegyensúlyozottabb, határozottabb lehet ez által, s ez mindennapos teljesítményén is hamar meglátszik majd.

Mindez ráadásul egy szerencsés, pozitív visszacsatolást is az útjára indíthat, ugyanis, a szokásosnál általában gyorsabban, vagy éppen kevesebb energia befektetéssel lesz képes ellátni teendőit, s így időt és energiát spórolva, kapcsolatára is több figyelmet fordíthat, mint általában, aminek következménye igen romantikus és élvezetes percek sorozata lehet!