Nyilas - május havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg pár nélkül élő Nyilas májusa, bár igen pozitívan és reményekkel teli nézhet a jövőbe, mégis meglehet, hogy kifejezetten eseménytelenül telik majd a szerelem terén. Talán a jelenlegi környezetében nem adódik éppen olyan, akivel érdemes lenne kezdeni, esetleg újdonsült ismeretségei sem kínálkoznak valami ígéretesnek. Akárhogy is, ne adja fel, kedves Nyilas, s próbálkozzon újra meg újra! Megoldás lehet például, ha a változatosság kedvéért, olyan helyekre is ellátogat e hónap során, ahol még azelőtt sohasem járt, de mindig is érdekelte, s egy utazás is nagy reményekkel kecsegtet. Most a kitartás az, ami meghozhatja a gyümölcsét!

Párkapcsolatban élőknek:

A tartós szerelemben élő Nyilas májusban, egy igen nagy szellemi és életmódbeli változáson mehet keresztül, aminek természetes hozománya lehet megemelkedett energiaszintje, s küzdeni akarása, s mindez rendkívül jó hatást gyakorolhat a magánéletére is. Ennek megfelelően, szenteljen minél több időt kedvesére, s igyekezzen mindinkább bevonni őt is az ilyesmibe, akkor most csodákat érhetnek el együtt!

Annál is inkább fontos ez, mivel, ha menet közben lanyhulna is valamelyikük lelkesedése, a másik sok erőt adhat átlendülni a holdpontokon. Ami a testiséget illeti, tartogathat a május egy-két izgalmas meglepetést e téren is, amire még csak nem is gondolt volna szerelme irányából, így szinte minden tökéletesnek ígérkezik! Élvezze ezt a hónapot, kedves szerelmes Nyilas!