Bika - május havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg egyedülálló Bika nagyon sok új emberrel ismerkedhet meg a május folyamán, különösen, ha legyőzve kényelmességét, gyakorta jár el kikapcsolódni, szórakozni egy kicsit, hisz itt a jó idő. Mindez persze még nem lehet önmagában garancia egy tartós szerelem kialakulására, mindazonáltal, nagyban megnövelheti annak esélyét, ugyanakkor, meglehetősen élvezetes is lehet a keresgélés, különösen, ha időnként enged a csábításnak, mindennemű, további kötelezettség nélkül. Arra az egyre azért vigyázzon, nehogy végül a saját csapdájába esve, mégis beleszeressen valakibe, akibe nem kellene… Legyen előzékeny, s annál nehezebben adja be derekát, minél inkább érzelmi kötődést érez a szerencsés kiszemelt iránt, tesztelve közeledésének komolyságát!

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

A jelenleg tartós szerelmi kapcsolatban élő Bika májusban, egy nagy, talán a továbbiakra nézve is meghatározó döntés előtt állhat, s ez megnehezítheti kedvesével a mindennapokat, aki mindettől igencsak elbizonytalanodhat. Mindazonáltal, ne érezze, hogy lépnie illene már, csak mert türelmetlen, inkább gondolja át még egyszer az egészet, ha szükséges, hiszen csak így lehet majd később biztos abban, hogy valóban a legjobb döntést hozta, amit csak lehetett.

Amennyiben párja méltatná hozzáállását a közös dolgaikhoz, úgy semmiképpen se direktbe, hanem inkább türelmesen, következetesen igyekezzen kifejezésre jutatni iránta táplált, jelenlegi érzéseit, hogy jobban megértse, mit, miért úgy gondol vagy tesz, ahogy.