Rák - május havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg egyedülálló Rákra májusban, hamar rátalálhat a szerelem, ám eme bimbózó kapcsolat egyben igen törékenynek is mutatkozik! Különösen igaz lehet ez abban az esetben, ha engedi, hogy már az elején a hatalmába kerítse a zöld szemű szörny. Ne terhelje meg rögtön féltékenységgel újdonsült kedvesét, csak, mert korábban csalatkozott! Bízzon benne, s abban, hogy végre pont úgy sül majd el minden, ahogy azt szeretné, akkor most nagy eséllyel és tartósan véget vethet a magányosan töltött éjszakáknak! Amennyiben pedig mégsem jönne el a nagy ő a tavaszközép folyamán, akkor sem kell majd aggódnia, kedves Rák, hogy eseménytelen lenne a május, ugyanis, most több olyan ismerőssel is gazdagodhat, akik később még nagy és igencsak kellemes meglepetéseket okozhatnak szerelmi terén! A hónap végére már körvonalazódhat, mit is jelenthet mindez...

Párkapcsolatban élőknek:

A tartós szerelmi kapcsolatban élő Rák magánéletének középpontjába a május folyamán a lelkiek kerülhetnek, így joggal számíthat egy-egy nagyobb, mély beszélgetésre kedvesével, amelyek során most végre alkalmuk nyílhat néhány olyan dolgon is átrágni magukat, ami eddig igencsak ingoványos talajnak számított. Ez persze lehet, hogy kivált néhány kisebb, alkalmi vitát önök között, azonban, ha sikerül kellő tapintatossággal lekezelniük őket, akkor ezek csak még közelebb hozhatják majd önöket egymáshoz.

Arra mindenképpen ügyeljenek, hogy ne engedjék, hogy az esetlegesen feltörő, szenvedélyes érzelmek most újra a testiek felé billentsék a mérleg nyelvét kapcsolatukban, mert az lehet ugyan, hogy kellemesebb alternatívának ígérkezik a megbeszélésnél, de összességében, mégiscsak hátrányosan befolyásolhatja eme jótékony folyamatokat. Válasszák külön kicsit a dolgokat, s legyen meg mindennek a helye, s ideje, akkor sokat fejlődhet szerelmük!