Halak - május havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg szingli életmódot folytató Halaknak májusban, igencsak nagy eséllyel lehet része egy nagy kalandban, ami ugyan nem feltétlenül mélyül el, mindazonáltal, igencsak nagy hatással lehet magánéletére. Amennyiben éppen egy szakítás után van, úgy eme röpke románc, amellett, hogy segít felejteni, sokat erősíthet önbizalmán, ha viszont többet szeretne ennél kihozni a dologból, úgy meglehet, hogy ismét csalódás érheti, s ez átmenetileg lehangolhatja. Bár a csillagok állása szerint, kicsi az esély, hogy eme tavaszi hónap során találja meg az igaz szerelmet, ha ez mégis megtörténik, az vagy a hónap első, vagy utolsó napjaiban várható, így ekkor érdemes belebonyolódni bármibe is, ha úgy érzi, készen áll egy tartós kapcsolat kialakítására valakivel. Ha ez nem történne meg, minden bizonnyal, akkor sem lesz oka panaszra a májust illetően, ugyanis most sok mindent megtapasztalhat, s ez által rengeteget fejlődhet szerelemi téren, aminek később még nagy hasznát veheti majd!

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

A jelenleg tartós szerelmi kapcsolatban élő Halakat igencsak próbára teheti ez a hónap, ugyanis szinte folyamatosan érezhető lesz párkapcsolatában a feszültség, ráadásul, sokszor nem is teljesen egyértelmű, mi is pontosan az oka mindennek, így a szokásosnál nehezebb lehet majd kezelni a konfliktushelyzeteket is. A legfontosabb, hogy próbáljon meg most minél inkább türelemmel és megértéssel viseltetni párja iránt, még, ha néha nehéz is, mert meglehet, hogy éppen az a bajok forrása, hogy valamiért, csak nehezen, vagy egyáltalán nem akar megnyílni önnek.

Egy ki nem mondott sérelem, egy apróság, melyet szégyell még magának is bevallani az ember, vagy éppen egy egykori kudarcélmény felrévedt félelmei is néha nagyon veszélyesek lehetnek, még egy alapvetően jól működő kapcsolatra is, amennyiben nem kerül határos időn belül feltárásra és megbeszélésre a probléma, semmiképpen se vegyék tehát szerelmével félvállról a dolgokat. Ha sikerül megtalálni a valódi okokat, akkor a hónap végére már újra nagy reményekkel nézhetnek a közös jövőjük felé. Ez megér egy kis küzdelmet és kitartást!