Skorpió - május havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg pár nélkül élő Skorpió nagy vehemenciával vághatja bele magát a májusba, amikor is tele lehet életenergiával, szerelemmel és vágyakozással, amelyek beteljesülésére most nem is kell sokat várnia, hiszen rendkívül könnyen ismerkedik, s igen intenzíven hajtja is a szerelmet. Mindazonáltal megeshet, hogy ezúttal érzelmei viszonzatlanul maradnak, legalábbis mélységüket tekintve, s ettől átmenetileg, pokoli perceket élhet át, ugyanakkor, amilyen gyorsan összetört, olyan gyorsan regenerálódhat is a szíve, s már szárnyalhat is tovább! Amennyiben ez történne, úgy megeshet, hogy most éppen egy olyas valaki irányából találhat vigasztalásra, akire soha nem is gondolt volna, pedig úgy tűnik, van jövője a dolognak!

Párkapcsolatban élőknek:

A tartós szerelmi kapcsolatban élő Skorpió számára, igen nagy szellemi és testi étvágya okozhat kellemetlenségeket, ugyanis kedvese nem feltétlenül képes lépést tartani velük, s ez sok kisebb-nagyobb konfliktus forrása lehet önök között. Ne okolja mindenért őt, kedves Skorpió, inkább legyen megértő, s képzelje bele magát az ő helyébe is.

Talán, ha egy kicsit több türelmet, gyengédséget tanúsítana irányába, s nem a direkt alternatívákat erőltetné, nem csak, hogy hamarabb érhetne célt, de néha talán felül is múlná a valóság a képzeletét, méghozzá pozitív értelemben. Tegyen egy próbát, s nem fogja megbánni!