Rák - május havi horoszkóp


A kommunikáció és a kapcsolatok kerülhetnek előtérbe az életében májusban, kedves Rák, így sok új és értékes ismeretséggel gazdagodhat majd a tavaszközép folyamán, ha ügyesen sáfárkodik a szavakkal!

A május kiváló alkalmakat szülhet új kapcsolatok kialakítására, vagy a régiek ápolására. Mind szakmailag, mind pedig a magán életében, barátaival igen gyümölcsöző beszélgetések várhatnak önre, amikből akár karrierjének építése folyamán is sokat okulhat. Amennyiben tanul valamit, kedves Rák, úgy ebben a hónapban bizton nagy sikerekre számíthat. Az önismeret terén is tanulságos napok elé nézhet. Megtapasztalhatja, hogy hogyan találja meg az egyensúlyt a mások javára való lemondásban. A hónap utolsó felében fontos eseményekre lehet hivatalos. Ne hagyja, hogy lustasága miatt kihagyja ezeket az alkalmakat, mert így könnyen lecsúszhat számos, a jövőjét érintő, pénzügyi lehetőségről. Egészségére jobb lesz, ha odafigyel, a szokottnál is jobban, mert lehet, hogy hangulatingadozásai és a sok stressz, egy, a háttérben megbúvó egészségügyi probléma tünetei. Figyeljen jól teste jelzéseire, nehogy komolyabb következményei legyenek rossz szokásainak!

Szerelem

Mivel a szerelem és a harmónia nagyon fontos önnek, akár a saját büszkeségét is félretéve, ezért mindig arra törekszik, hogy ha van valami baj, akkor azt ne elkendőzze, hanem megbeszélje párjával. Kedvesével ebben a hónapban lehetőségük lesz több ízben is leülni és megbeszélni kisebb-nagyobb nézeteltéréseiket. Hála jó kommunikációs képességeinek, ezek a viták csak közelebb hozzák egymáshoz önöket, s párja pedig sokkal megértőbb lesz önnel, kedves Rák, miután elmondta neki, mi is nyomasztja a párkapcsolatukat illetően.

Egy bimbódzó szerelem nyitogathatja szirmait, kedves Rák, ami májusban akár virágzásnak is indulhat, azonban a mámorító boldogság útjába állhat az a bizonyos zöld szemű szörny. Féltékenységével eléggé megbánthatja udvarlóját, olyannyira, hogy akár el is mehet a kedve az önnel való párkapcsolattól. Rossz tapasztalatai ellenére próbáljon meg hinni abban, hogy választottja megbízható, becsületes és nem fogja megbántani önt galád módon. Bizalmának jutalma egy hűséges, szerető társ lehet!

A Rák májusi magánéletéről bővebben itt: Rák május havi szerelmi horoszkóp