Kos - május havi horoszkóp


A Kos jegy szülöttei májusban igazi kalandokra és munkahelyi megbecsülésre számíthatnak, amit csak hektikus érzékenységük árnyékolhat be időnként.

Kedves Kos, ez a hónap a nagyszerű időtöltések hava lehet az ön számára. Ismerőseivel, barátaival, családjával megannyi érdekes programon vehet részt, melyek mindegyike kellemes emlékként fog megmaradni gondolataiban. Ez a sok esemény remek alkalom lehet arra is, hogy olyan emberekkel találkozzon, akikkel közös érdeklődésük miatt később hosszan tartó barátságok szövődhetnek. Rengeteg energiájából nem csak családja részesül majd, hanem munkája is, ezáltal igen nagy teljesítmények leadására lehet képes. Az elvégzett nagyszerű munka eredményeként számíthat kollégái és felettesei megbecsülésére és dicséretére, ami igazán jót tesz majd önbecsülésének, ami lehet, hogy nem mindig van a maximumon. Sokszor bizonytalanodhat el dolgai tekintetében, hogy tényleg mindent jól csinál-e, hogy otthoni, munkahelyi dolgait legjobb tudása szerint végzi-e. Vigyázzon, ha gyakran érzi magát kellemetlenül emiatt, az előbb-utóbb egészségének sem tehet jót és akár depresszióhoz is vezethet. Ilyenkor a legjobb, amit tehet, hogy megkérdezi legjobb barátját, valóban olyan súlyos-e a helyzet, ahogy azt ön látja, vagy csak túlzott teljesítési kényszere mondatja önnel ezeket a negatív dolgokat? Ő biztosan tudni fogja a választ!

hirdetés

Szerelem

A párkapcsolatában, kedves Kos, májusban, igazán rendben lesznek a dolgok. A jövőt tekintő kérdésekben egy hullámhosszon vannak kedvesével és végre szabadidejüket sem civódással, hanem érdekes programokkal töltik meg. Most lehetőségük van megismerni egymás azon oldalait is, amikre eddig még nem került sor, s ez az újdonság pezsdítően hathat magánéletükre is. A néha-néha önre törő rossz kedv lelombozhatja párja libidóját, így ahelyett, hogy levezetné rajta negatív gondolatait, inkább beszélje meg vele őket és bízzon benne, hogy kedvese önről alkotott pozitív véleménye nem csak vigasztaló, hanem igaz is!

Szingliként, kedves Kos, igen sokszínű hónapnak néz elébe, ami a párkeresést illeti. Májusban sok olyan emberrel találkozhat, akikkel szívesen el tudna képzelni folytatást, ám sajnos sokukról kiderülhet, hogy a máz szebb volt, mint a tartalom. Ne keseredjen el, hiszen így kizárt sok lehetséges társat, akik hosszú távon igazán nagy csalódást okoztak volna önnek. Nézze a dolog jó oldalát, mégpedig azt, hogy keresgélés közben is igencsak jól szórakozott.

A Kos májusi magánéletéről bővebben itt: Kos május havi szerelmi horoszkóp