hirdetés

Skorpió - május havi horoszkóp


A május az ön számára igen kreatívnak és innovatívnak ígérkezik, kedves Skorpió, de valószínűleg egy dologban szűkölködni fog, s ez nem más, mint a szabadidő és a pihenés. Kedvesével is rengeteg időt tölthet, de ne lepődjön meg, ha nehezen bírja tartani önnel a tempót.

A rengeteg, új információnak köszönhetően májusban sem fog unatkozni. Már a hónap elején sok új ötlettel vág bele teendőibe. Vigyázzon, ha már most be vannak táblázva napjai, úgy igen gyorsan elrepülhet ez a hónap is és a pihenés az, amire biztosan nem lesz már megint ideje. No de kinek is kell az a sok alvás. Helyette inkább álmai megvalósításán töri magát rendíthetetlenül. Csak bírja önnel tartani valaki a lépést. Kapcsolataiban nem csak energikus magatartása bizonyul nehezen emészthetőnek, hanem az is, hogy számtalanszor feszeget baráti beszélgetések során olyan tabu témákat, amikről nem szívesen beszél mindenki. Munkájában minden dinamikusan halad, de a bürokrácia által keletkezett, ön által feleslegesnek tartott, problémák okozhatnak néha-néha kellemetlen bosszúságot életében. Legyen a köz szolgáival a végletekig diplomatikus, s akkor talán hamarabb szabadul szörnyű szorításuk alól. Vigyázzon a határidőkkel, mert, ha folyton-folyvást kicsúszik belőlük, könnyen feltornyosulhat feje felett a sok tennivaló, amivel egyszerre nehezebb lehet megbirkóznia. Amennyiben valamilyen életmódváltásba kezdett, diétába, autodidakta tanulásba, vagy rendszeres testmozgásba, úgy annak rendszerességében előfordulhatnak fennakadások, de ez ne kedvetlenítse el. Ahányszor csak be tudja tartani fogadalmait, annyiszor tegye is meg, hiszen a néhány alkalom is több a semminél.

hirdetés

Szerelem

Párkapcsolatában is jellemző lehet ebben a hónapban a túlhajszoltság. Ön százfelé futna, míg kedvese nem biztos, hogy fel tudja venni ugyanezt a tempót, s ebből adódhatnak kisebb nézeteltérések, annak ellenére, hogy párja a végletekig támogatja céljai elérésében. Könnyen szemére vetheti kedvese, hogy nem elég érzékeny testileg és lelkileg egyaránt. Ez első hallásra lehet, hogy bántóan hangozhat, de próbálja meg egy kicsit a helyébe képzelni magát és megérteni az ő álláspontját is. Nem biztos, hogy a szerelemben túl sok helye van a kapkodásnak. Kedvese valószínűleg egy kicsit több gyengédségre vágyik és ez az, aminek a hiánya okozhatja a kettejük közt újra és újra feltörő nézeteltéréseket.

Szenvedélyre és tűzre vágyhat májusban, kedves Skorpió, s nyitott az új kalandokra. Jelleméből fakadóan, biztosan nem lesz gond elérnie, amit akar, és meghódítania, akit csak szeretne. Könnyen megeshet, hogy kalandja szerelemmé fejlődik, ám a másik fél részéről hosszú távon viszonzatlan marad. Ön sokszor nagyon könnyen esik szerelembe, így könnyen meg is égetheti magát, de ez csak tovább erősíti jellemét, bánatára pedig baráti körben találhat majd vigasztalás!

A Skorpió májusi magánéletéről bővebben itt: Skorpió május havi szerelmi horoszkóp