Szűz - május havi horoszkóp


Májusban kissé feszültebb lehet majd élete a szokásosnál, kedves Szűz, ami kihathat magánéletére is, ám, ha megfelelően kezeli az ingerült pillanatokat, hamar túljuthat rajtuk, s koncentrálhat az igazán fontos dolgokra.

Ebben a hónapban számos olyan tényező szembe jöhet az élete folyamán, melyek igencsak dühítően hathatnak önre, s ezek összessége teljesen felzaklathatja, olyannyira, hogy ingerlékenysége környezetére is kihathat, és ennek valószínűleg senki sem örül majd. Az ilyen feszültség kezelésére megoldás lehet, ha inkább tudomást sem vesz az önt bosszantó eseményekről, ha pedig mégis bevonnák egy kellemetlen szituációba, legyen nagyon megfontolt, válogassa meg szavait gondosan, s vágja ki magát! Válaszait soha ne siesse el, mert azzal könnyen egy rossz döntés hosszú ideig ható csapdájába kerülhet. Elektronikus írásaival is legyen körültekintő, s jól nézze meg kinek címezte azokat, nehogy véletlenül rossz helyen kössenek ki végül. Amennyiben a májust sikerül higgadt önuralommal átvészelnie, akkor biztos lehet benne, hogy győztesen fog kikeveredni a vitákból és sok igazán felüdítő, vidám pillanatban lehet része mind barátaival, mind pedig családja körében, azonban vigyázzon a kültéri programokkal, mert a lendület hevében, meglehet, hogy túlerőlteti magát, ami bizony hosszú időre az ágyhoz kötheti, s az nemcsak egészségileg, de anyagilag is megviselheti.

Szerelem

Párkapcsolatában nagyon fontos önnek a beszélgetés, amiből nem lesz hiány májusban. Kedvesével ebben a hónapban nagyon egymásra találhatnak, s számos igen élvezetes órát tölthetnek együtt. Ez a sok közösen eltöltött idő újra elmélyítheti kapcsolatukat, ami azt eredményezheti, hogy nemcsak lelkileg, de testileg is egymásra találnak. Kedveskedjen apró meglepetésekkel szerelmének, s ezzel még inkább magába bolondíthatja őt.

A májusban még szingli Szüzek bizony jobban teszik, ha a kezükbe veszik az irányítást, annál is inkább, mivel nagyon úgy néz ki, hogy nehezen veszik rá magukat udvarlói a kezdeményezésre, így meglehet, önnek kell lépnie e téren. Ne legyen szívbajos, hiszen a szerelemben szinte minden megengedett, és ha mégsem úgy sül el a próbálkozás, ahogy szeretné, akkor se aggódjon, lehet, hogy valaki pont kedves, de esetlen közeledése miatt fog teljesen önben bolondulni!

A Szűz májusi magánéletéről bővebben itt: Szűz május havi szerelmi horoszkóp