Nyilas - május havi horoszkóp


Ebben a hónapban az egészsége lehet a középpontban, kedves Nyilas, aminek folytán komoly életmódváltozás is bekövetkezhet életében. Ez nem csak önnek, de kedvesének is jó t tehet, s közelebb hozhatja önöket egymáshoz.

Általánosságban jól alakulnak májusban a dolgai, kedves Nyilas. Figyelmességével, spontaneitásával sikerül jó benyomást tennie nagyon sok emberre a már meglévő és az újonnan alakuló ismeretségi körében egyaránt. Fontos változás az életében egészségét illetően állhat be. Az általános vitalitásában érezhet némi zavart, ezért elhatározhatja magát egy komolyabb életmódváltozás irányába. Ez érintheti étrendjét és mozgáskultúráját is. A jó közérzet érdekében bizony képes nagy áldozatokat hozni, így akár családjában is teljesen megváltoztathatja az eddigi berögzült, rossz szokásokat. Egy kis egészség jó tesz mindenkinek, főként, ha valóban tudatosan és következetesen építi fel jövőbeni új életformájukat. A változás nagyon jó hatással lehet önre, s a hónap közepére annyit javulhat állapota, hogy úgy érezheti majd kicsattan a sok plusz energiától. Legyen kitartó, és ne hagyja senkinek se, hogy lebeszélje elhatározásáról, azonban családjával legyen türelmes és megértő, hiszen nem biztos, hogy mindenki száz százalékig egyetért a változásokkal és nem is biztos, hogy egyáltalán ilyen mértékben szüksége is van rá. Fő a fokozatosság, kedves Nyilas, s ha betartja a határokat, azt fogja tapasztalni, hogy az új életmódot kezdetben ellenző családtagjai is szépen lassan átszoknak egy egészségesebb életformára.

Szerelem

A hónapban bekövetkező elhatározásai nagyban kihathatnak energiaszintjére, mely igencsak megnövekszik, s ennek köszönhetően párjával is több kedve és ideje lesz törődni. Minőségi és tartalmas időtöltésben lehet részük együtt. Kedvese látván életmódváltozás-béli kitartását újra felnézhet önre és értékelheti nagymértékű kitartását, amit rengeteg apró figyelmességgel hálálhat meg.

Szingliként, kedves Nyilas, bár magabiztos és pozitív a hozzáállása a szerelemhez, ennek ellenére, ebben a hónapban valamiért mégis elkerüli a nagy szenvedély. Talán az önt körülvevő környezet nem tartogat túl sok újdonságot az ön számára. Esetleg egy hétvégi kiruccanás megoldhatná ezt a problémát. Egy kis környezetváltozás csak segíthet, hogy új emberekkel ismerkedjen meg, s talán a nagy Ő-vel is végre összehozza a sors!

A Nyilas májusi magánéletéről bővebben itt: Nyilas május havi szerelmi horoszkóp