Ikrek - május havi horoszkóp


Kedves Ikrek, májusban hajlamos lehet kissé túlreagálni a dolgokat, amiből kifolyólag sokkal több feladata lehet, mint amennyi valójában lenne.

A május villámgyorsan elrepülhet az Ikrek jegy szülöttei számára. A rengeteg teendő, a sok információ, a megannyi kötelezettség bizony kikezdheti türelmét és segítőkészségét, kedves Ikrek, s pillanatok alatt ingerlékennyé válhat környezetével szemben. Azt hiheti, hogy a temérdek munkája gyorsabban elfogy, ha extra sebességre kapcsol és mindent megpróbál hipp-hopp elintézni, ám ez inkább csak újabb tennivalók sokaságához, mintsem érdemi eredményekhez vezet most, így jobb, ha ezúttal inkább nem erőlteti túl magát, annál is inkább, mivel a gyorsaságnak a pontosság láthatja kárát, ami pedig csak még több pluszmunkát jelenthet. A legjobb, amit tehet annak érdekében, hogy mindenre legyen ideje, hogy csinál egy időbeosztást és aszerint éli napjait. Ez nem túl kényelmes, de biztosítja az ön számára, kedves Ikrek, azt a luxust, hogy mindenre legyen ideje. Ha pedig valami menetrendje útjába áll, ne idegeskedjen, egyszerűen törölje azt a programot, mintha nem is létezett volna!

hirdetés

Szerelem

Partnerével ebben a hónapban meglehetősen eltérő rezgésszámon léteznek, ami azt eredményezi, hogy teljesen eltérő igényekkel fognak viseltetni egymás iránt, ráadásul teljesen eltérő ritmus mellett. Amikor ön szívesen menne kirándulni, kedvese akkor szeretné kipihenni magát a tv előtt. Amikor ön az igazak álmát aludná, szerelme lehet, hogy éppen akkor romantikázna önnel egy kicsit. Azonban, ha lelassítja pörgő életritmusát, még az is előfordulhat, hogy néha-néha összetalálkoznak aktuális érdekeik, s ha ez megtörténik, igen kellemes időtöltésben lehet majd részük egymással, így megéri kicsit halvérűnek lennie!

A szingli Ikrek májusban nagyon elhagyatottnak érezheti magát, azonban meglehet, nagyon nem is tesz meg semmit annak érdekében, hogy bárkivel is lángra lobbanjon az a bizonyos szikra, sőt, sajnos az is megeshet, hogy egy potenciális udvarlót is elüldöz maga mellől egy ingerlékenyebb pillanatában. Valószínű a sok negatív élmény sem motiválja a társkeresésben, így könnyen lehet, hogy ezt a hónapot bizony egyedül tölti majd el...

Az Ikrek májusi magánéletéről bővebben itt: Ikrek május havi szerelmi horoszkóp