Bak - május havi horoszkóp


A május a Bakok számára nem az a hónap, amikor komolyabb rizikót kellene vállalniuk, sem munkájukat, sem magánéletüket illetően.

A jegy szülöttei sokszor érezhetik majd kuszának gondolataikat, vagy esetleg, hogy sok helyzetben nem tudnak döntéseket hozni. Semmiképp se hagyatkozzon intuícióira, mert azok most tévútra vihetik. A legjobb, ha ebben a hónapban ragaszkodik a már jól bevált módszerekhez minden területen és azokat követi, lépésről-lépésre. Ne kockáztasson, mert nagyobb az esélye egy esetleges kudarcnak, mint annak, hogy egy merész vállalkozás sikeresen befejeződjön. A Bak egészségében adódhatnak kisebb problémák, melyek inkább kellemetlenek, mintsem komolyak lehetnek, de azért megéri odafigyelni rájuk, mert lehet, hogy egy apró tünet mögött súlyosabb baj húzódik meg, melyet, ha nem kezel időben, akár krónikussá is válhat. Hosszú távú jólléte érdekében jobban teszi, ha májusban a megerőltető feladatokat is száműzi életéből, mert hosszú távon meglehetősen kimerülhet tőlük, azonban gyakorlati hasznuk elég kevésnek ígérkezik. Most inkább szabadidejét fordítsa a családjára, barátaira, vagy saját magára, sportoljon, sétáljon, ússzon, s meglátja, energiája is hamarabb visszatér!

Szerelem

A szerelmi kapcsolatban élő Bakok nem szívesen veszekszenek párjukkal, mostanában pedig különösen nem fűlik a foguk egy kiadós vitára, így, ha otthon feszült a hangulat, szívesebben töltik idejüket barátaik társaságában. Sajnos azonban vannak dolgok, kedves Bak, amiket meg kell beszélni, de ezt természetesen lehet higgadtan is, hiszen kétségtelen, hogy ön a békés, harmonikus kapcsolatok híve, s nem szereti a civódást. A legjobb, ha megérteti párjával, hogy a kiabálással nem megy semmire, s a legjobb inkább az, ha leülnek, és mindent nyugodtan átbeszélnek.

Ebben a hónapban a jelenleg szingli Bak jobban teszi, ha nem keresi elvakultan a szerelmet, mert a dolog túlzott erőltetése bizony sok csalódáshoz vezethet. Emellett ugyanakkor megvan az esély arra, hogy jó barátságokat kössön, s lehet, hogy e virágzó kapcsolatok egyikéből fog majd kikerekedni később a nagy szerelem! Mindenesetre nem árt, ha nyitva tartja a szemét. Ha azonban kialakul egy bimbódzó románc, vigyázzon, nehogy eltúlzott féltékenységével elriasszon egy igen ígéretes jelöltet.

A Bak májusi magánéletéről bővebben itt: Bak május havi szerelmi horoszkóp