Mérleg - május havi horoszkóp


Kedves Mérleg, a május igazán jól alakulhat az ön számára, mely főként párkapcsolatában és munkájában mutatkozhat meg.

Természetesen szorgalma májusban sem lankad egy pillanatra sem, így a túlhajtottság jellemezheti ezt a hónapot is, de alapvetően ön élvezi azt, ha pörögnek ön körül az események, így ez semmiképp sem negatív hatás az életében. Az emberekkel is sikerülhet e hónap során, igen gördülékenyen intézni a dolgokat, ami némileg megkönnyíti a munkáját, ahol az elmúlt időszak erőfeszítéseinek hála, nagyobb elismerésre is számíthat. Feladatai elvégzésének gördülékenységében csak gondolatai, ábrándjai akadályozhatják időnként, amikor elámul és egy pillanatra, vagy rosszabb esetben akár órákra is, kiesik a valóságból, da hát kétségtelen, hogy néha bizony ilyen is kell. Pénzügyeiben nem várható semmi probléma, vagy fennakadás, azonban egy közeli ismerőse egy nagyobb kölcsönt kérhet öntől, amit érdemes jól megfontolnia, nehogy aztán végül ön kerüljön anyagi likviditásba. Végre több ideje juthat az otthonával is foglalkozni, s egy kicsit kicsinosítani lakhelyét, vagy más egyéb ingatlanát, a házimunkán felül így kilátásba kerülhet a térségek átrendezése, vagy akár kisebb felújítási munkálatok is.

Szerelem

Kedvesével sok parázs vitára számíthat májusban, kedves Mérleg. Sok olyan dolog kerülhet felszínre és kimondásra, amit eddig a hétköznapok elfoglaltságai miatt nem említettek egymásnak. Most végre lehetőségük lesz mindezen problémákra megoldást találni, új határokat felállítani. Lehet, hogy egyes esetekben még akár különalvás is lehet a veszekedésből, de alapvetően ezek a kis egymásnak feszülések felrázzák párkapcsolatát és ha elvonult a vihar, mindketten nyugodtabban és szerelmesebben léphetnek tovább a közös úton.

Szingliként, kedves Mérleg, találkozhat valakivel, aki igencsak megmozgathatja szexuális fantáziáját. Számos romantikus pillanat várhat önre ezzel a személlyel, ami felélénkíti mindennapjait, s még ha nem is ez a személy lesz az, akivel örök hűséget fogadnak majd egymásnak, mégis sikerül lelkileg is kitárulkoznia előtte, s úgy érhet véget a románc, hogy egy igazán jó barátság alakul ki belőle, s ez igen jóleső és különleges dolog!

A Mérleg májusi magánéletéről bővebben itt: Mérleg május havi szerelmi horoszkóp