Vízöntő - július havi horoszkóp


A Vízöntőknek, különleges, így gyakran az árral szemben menő, egyedi gondolkodásmódjuk, mindig is megnehezítette az életét, ugyanakkor pallérozta erejüket, s ez különösen igaz lesz a júliusra, legyen szó akár szerelemről, akár munkáról, vagy egészségről.

Ami a munkát illeti, különösen a július első heteiben újabb falakba ütközik, s könnyen lehet, hogy eme nehézségek nem is szakmai, mind inkább kollegiális eredetűek. A probléma pedig már megint a régi: vannak emberek, akik egyszerűen képtelenek elfogadni, ha valaki "nem hajlandó beállni a sorba", s a Vízöntő bizony ennek az élő szobra. Ne hagyja magát, s ne vegye folyton a lelkére a dolgokat. A hiba ezúttal nem önben van! Legyen tehát e hónap során a jelmondata: "Nem érdekel, mit mondanak mások", s ezt tényleg gondolja is komolyan.

Szerelem

Ami a párban élő Vízöntők szerelmét illeti, júliusban könnyen a felszínre törhetnek párjában olyan dolgok, melyek már régóta feszélyezik, zavarják önben. Érdemes eme helyzetet higgadt önuralommal és megértéssel kezelnie, törekedve a problémák mielőbbi megoldására, mert különben könnyen, túlságosan is meglazulhat az eddig stabilnak hitt kapcsolata.

A jelenleg pár nélkül élő Vízöntők igencsak kreatív időszakukat élik a szerelemben, vagyis, csak élnék, ha lenne alkalmas partner, akivel megélhetnék a túlfűtött pillanataikat. A probléma felismerése azonban az első lépés a megoldás útján, ahogy mondani szokás, ha tehát egy végre valódi társra vágyik, menjen elébe, keressen fel új helyeket, kiránduljon, chet-eljen, ismerkedjen, amikor csak lehetősége van rá, hiszen a több új ismeretségből nagyobb az esélye is arra, hogy sikerül megtalálnia az igazit!

A Vízöntő júliusi magánéletéről bővebben itt: Vízöntő július havi szerelmi horoszkóp