Bak - július havi horoszkóp


A július a Bakok számára a szerelem terén meghatározó, hosszútávon pozitív hatással bíró lépések hónapja lesz, míg a munkájukban a megtorpanás, az előre jutásuk megakadása várható, ha nem koncentrálják jól energiáikat.

E jegy szülötteinek júliusban érdemes a szokásosnál is körültekintőbbnek lenniük a munkájuk során, ugyanis most, míg előrelépésre alig, addig hibázásra annál inkább lehet számítani, melyek nagy része elkerülhető lenne, ha nem hagynák, hogy mások az önmaguk munkahelyi problémáikat rájuk testálva eltereljék a figyelmüket a saját dolgaikról. Akárhogy is legyen, eme tikkasztó, meleg nyári hónapban nem tanácsos nagyobb volumenű munkákba belevágnia, mert nem csak kollégái okozhatnak elakadást, hanem, egy, már jó ideje halogatott egészségügyi probléma orvoslásának halaszthatatlanná váló mivoltja is. Ne kockáztasson! Ha nincs semmi panasza, akkor is megéri kivizsgáltatnia magát, csak, hogy megnyugodjon, mert az egészségnél nincs fontosabb!

hirdetés

Szerelem

A szerelmi kapcsolatban élő Bakok eme időszakban különösen nagy érdeklődést mutatnak párjuk iránt, ezért sokat mélyülhet kapcsolatuk az elkövetkező hetekben, olyannyira, hogy, akár egy összeköltözés, házasság, vagy gyermekvállalás gondolata is felmerülhet bennük. Érzelmeik kimutatása azonban még mindig nem erősségük, így ezen a téren érdemes lenne egy kicsit trenírozni magukat, ezt szerelmük is nagyra értékelné.

A jelenleg szingli Bakok, most könnyen szerelmesednek, ráadásul, gyakorta érezhetik magukat zavarban, ha éppen a kiszemeltjük társaságában töltik idejüket, ugyanakkor nem kizárt, hogy pont eme bohókás esetlenségük hívja majd fel partnerük figyelmét, gyakran rejtve maradó, mély érzéseikre, melyeket oly nagy előszeretettel titkolnak. S, hogy mennyire is kiszámíthatatlan az élet? Lehet, hogy pont most fut be egy csupán csak néhány röpke órával kecsegtető, ám mégis annál csábítóbb és izgalmasabb kaland lehetősége is, a nagy kérdés pedig, mint mindig: most mit tegyen, vajon megéri?

A Bak júliusi magánéletéről bővebben itt: Bak július havi szerelmi horoszkóp