hirdetés

Halak - július havi horoszkóp


A Halak júliusa a pihenés és a kikapcsolódás irányába mozdul el, ugyanakkor a fennmaradó időszakban a feladatok is besűrűsödni látszanak munkahelyén, ami pedig a szerelmet illeti, nos, meglehetősen kellemes napok következnek, kérdés, vajon ez-e az, amire most szükségük van.

Míg az előző hónap kiegyensúlyozottan, gördülékenyen telt a munka frontján, a jelenlegiről már nem igazán lehet majd elmondani mindezt, annál is inkább, mivel a nyári szabadságolások, valamint az egyre több családi kiruccanás, megzavarják az eddig olajozottan működő, megszokott munkarendet, s ez rendesen megkavarhatja a dolgokat. Persze, azért nincs ok a pánikra, ez ilyenkor teljesen természetes, hiszen nyár van, meleg van, az ember figyelme pedig ilyenkor amúgy is lankad, s mindenki már a szokásos, éves, jól megérdemelt pihenést várja. Az egyetlen talán, amire most azért érdemes figyelnie, hogy mind emiatt nehogy elszalasszon egy kiváló lehetőséget, hiszen azért mégiscsak fontos az előre haladás, amúgy meg a lemaradás majdcsak lassan bepótlódik valahogy.

hirdetés

Szerelem

A párban élő Halak júliusban egy igen kielégítő és megnyugtató, harmonikus szakaszba ér kapcsolatát illetően, ami elégedettséggel tölti el majd, azonban vigyázat! Egyrészt, nehogy hagyja azért, hogy ez az eseménytelenség el is laposítsa a kapcsolatot, másrészt pedig ügyeljen arra, hogy minél több legyen a közös programja párjával, hogy kellőképpen erősítse is szerelmüket az, hogy úgy érzik, minden a helyére került. Minderre most amúgy is alkalmas a nyári időszak, amikor még ugye az időjárás is asszisztál egy kis jó idővel a csodás naplementék és a kellemes nyári esték minél teljesebb megéléséhez.

Ami a jelenleg egyedül élő Halakat illeti, a nyugalom már nem biztos, hogy jót jelent, hiszen számukra az "átlagosan" múló napok a magány jegyében telnek. A jó hír viszont, hogy azért nincs minden veszve, hiszen a csillagok e hónapban ugyanakkor segítik mások alaposabb megismerésében, s ez felgyorsíthat egy újonnan alakuló ismeretséget, vagy éppen felhevíthet egy régit. Júliusban tehát sok minden attól is függ, hogy mennyi energiát fektet a párkeresésbe a Halak.

A Halak júliusi magánéletéről bővebben itt: Halak július havi szerelmi horoszkóp