Mérleg - július havi horoszkóp


A Mérleg jegy szülöttei a július folyamán egyre nehezebben képesek teljesíteni célkitűzéseiket, aminek oka két egyszerű tényezőből fakadhat: egyrészt kissé túlzóan tűzték ki őket, másrészről nem igen tesznek bele e hónap során anyait-apait, hogy elérjék őket.

Ami a munkát illeti, fáradékonyabbak valahogy a szokásosnál, figyelmük könnyebben elterelődik egy-egy adott problémáról, az idő meg csak repül, az eredmények pedig egyre inkább elmaradoznak. Mindezek intő jelek, amik arra utalnak, hogy itt a legfőbb ideje újra átgondolni, mi is az, mik is azok a célok, amik teljesítésének most van itt az ideje, s mik azok, amik reálisan jelenleg elérhetetlenek, így csak felesleges terhet jelentenek, s érdemes lenne végre elengedni őket, még, ha csak ideiglenesen is. Ha sikerül letisztázni magukban a helyzetet, feszültség mentesebben telhet ez a hónap, ha viszont nem, könnyen elveszettnek és melankolikusnak érezhetik magukat a sorozatos kudarcélményeknek köszönhetően.

hirdetés

Szerelem

A páros Mérlegek az elmúlt hetekhez képest most valahogy elvesztették a fonalat, s nem igazán találják az összhangot párjukkal az ágyban. Ennek az lehet az okozója, hogy kissé szélsőséges gondolkodásmódjuk mások számára időnként követhetetlenné teszi őket, így párjuk nem igazán tudja eltalálni, mikor mire is vágynak. Nagy segítség lehet most, ha a másik hibáztatása helyett próbálnak egy kicsit inkább ellazulni és átadni magukat annak, ami jó, elfogadva, hogy nem kell mindig mindennek tökéletesnek lennie.

A jelenleg párkapcsolat nélkül élő Mérlegeknek, annak ellenére, hogy a nyár kellős közepén vagyunk, nincs túl nagy affinitásuk a párkeresésre, inkább csak egy kis nyugalomra vágynak, na meg egy kis izgalomra, már legalábbis, ami a fizikai megpróbáltatásokat illeti, így előbb törekednek most eljutni egy kalandparkba, mintsem vacsorázgatni, vagy mozizni vágynának valakivel. Ha közben meg valami jön, az meg úgyis kiforr majd magától, nincs sok értelme túlságosan lapátolni érte.

A Mérleg júliusi magánéletéről bővebben itt: Mérleg július havi szerelmi horoszkóp