Kos - július havi horoszkóp


A Kos jegy szülötteitől a július a munka terén hatalmas energiákat igényel, így a szerelem esetükben kissé háttérbe szorulhat majd a karrierépítéssel szemben, ám azért néhány izgalmas éjszakára mégis csak számítani lehet, melyekhez pont a kemény munka által elért sikerek hozzák meg a kedvet!

Nem csoda, hogy a kiváló képességekkel megáldott Kosok gyakran vezetők, de legalább is nem egyszer kulcsfontosságú személyek egy munkahelyen, ahol sokszor mások helyett is töretlenül dolgoznak, hogy megvalósuljon a cél. Ezen csodálatra méltó tulajdonságukból fakadóan nem egyszer túl sokat is dolgoznak, amikor másoknak már a nyaraláson, pihenésen jár az eszük, így a nyár középső hónapjában kissé túlterheltek és fáradékonyak lehetnek, a nagy meleg okozta panaszaikról nem is szólva. Ez bizony egy jel, hogy, még ha sikerük kulcsa kitartásuk is, most kicsit lazítsanak, s örüljenek az eddig elérteknek. Jusson eszükbe, ha minden nap hulla fáradtan esnek haza, s ez által nem tudják hosszútávon élvezni a mindennapokat, ugyan mi értelme a hajtásnak?

hirdetés

Szerelem

A párban élő, a szerelemben igencsak heves Kosoknak mindig is jót tett a szakmai elismerés és a siker okozta plusz mámor az ágyban! Mivel e hónapra a csillagok állása kedvez is az ilyesminek, érdemes kihasználni az alkalmat, s egy-egy fárasztó nap szellemi terheit egy kis lepedőakrobatikával levezetnie szerelmével. Higgye el, egy ilyen élménydús este után kipihentebben fog ébredni, mint gondolná!

A jelenleg szingli vizeken evező Kosok kecsegtető szakmai sikerei éppúgy meghozzák kedvüket, ha más nem, egy nagy kalandra valakivel, akivel már egy ideje kerülgetik egymást, miközben mindketten érzik, ha találkoznak, izzik önök körül a levegő! Az élet rövid, kár elpazarolni, s, ha nincs különösebb morális akadálya, irány az ágy. Ki tudja, ha minden jól megy, még a végén akár rendszeressé is válhatnak e pillanatok az újdonsült kedvessel!

A Kos júliusi magánéletéről bővebben itt: Kos július havi szerelmi horoszkóp