Szűz - július havi horoszkóp


A Szűz jegy számára a július egy érzelmileg igen intenzív, míg a munka területén nem kifejezetten produktív hónapnak ígérkezik, aminek okait most magában érdemes keresnie.

A feladatok gyors teljesítése sohasem volt az aprólékos és racionális Szűzre jellemző, akin gyakran annyira képes eluralkodni időszakos lustasága, hogy gyakorlatilag képes látszólag éber állapotban is teljesen használhatatlanná válni. Júliusban jobbára az menti meg munkahelyét, hogy, amikor éppen jó passzban van, leleményességének köszönhetően, igen hatékony módszerekkel oldja meg az aktuális feladatokat, s így nem okoznak a fent említettek komolyabb fennakadást. Kávéból azonban úgy tűnik, e nyári hónapban kicsit több fogyhat majd az átlagosnál, mert most, a meleg beálltával a legnagyobb ellenség, amely rányomhatja bélyegét az egész napjára, a korai kelés lesz.

Szerelem

A tartós párkacsoltban élő Szüzekre júliusban inkább a fantáziáik megélése lesz jellemző, mint a légyottok mennyiségi növekedése, ami mindenképpen építőleg hat kapcsolatukra, bár, a ritkább együttlétek némi feszültséget is okozhatnak. A nyár melege a lengébb ruházat miatt most sokak figyelmét felkeltheti a Szüzek gyakorta "burkolt" szexuális kisugárzására, ami könnyen féltékenységet generálhat párjukban, s ezt alkalmasint nem értik, rosszul viselik. Ne bonyolódjanak most bele hosszabb vitákba, inkább próbálják meg elegánsan leszerelni párjukat az ilyen helyzetekben, hogy tovább élvezhessék a közös kikapcsolódást!

A jelenleg pár nélkül élő Szüzek kissé vonakodva, nehézkesen mondanak igent a nyár során felszaporodó programokra való elmenetelre szóló felkérésekre, ami nagyban megnehezíti, hogy akár egy életre szóló társat találjanak. A megoldás azonban logikus, több kimozdulás, több ismeretség, ami pedig nagyobb esély megtalálni az igazit. A recept tehát egyszerű, most már csak be kell tartani. Nyaralásra fel!

A Szűz júliusi magánéletéről bővebben itt: Szűz július havi szerelmi horoszkóp