Ikrek - július havi horoszkóp


Az Ikrek számra a július, lényegét tekintve egyrészről az oly izgalmas kísérletezés, másrészről a regenerálódás hava. Mind a munkában, mind pedig a szerelemben hasznos mindkettő!

Ami az elmúlt hetek megpróbáltatásait illeti, azoknak most még hűlt helye sem lesz a munkahelyén, ahol ez által kevesebb, de annál élvezetesebb, vagy legalább is elviselhetőbb feladatokkal szembesül a hónap jelentős részében, mielőtt újra besűrűsödnének a dolgok. Ez a kis lélegzetvételnyi szünet kiválóan alkalmas lesz arra, hogy kicsit egészségével, kinézetével törődjön, azaz, hogy amikre mostanában nem tudott önmaga számára kielégítő figyelmet fordítani, azt most pótolja. Érdemes kicsit többet mozognia, kényeztetni testét, ugyanakkor ideiglenesen elhagynia a nasizgatásokat, s helyette több zöldséget, gyümölcsöt fogyasztania a méregtelenítés és a jó közérzet jegyében. Érdemes vigyáznia arra is, hogy ne essen kísértésbe még akkor sem, ha éppen egy kellemes kerti sütögetésről, vagy szülinapról, esküvőről van szó, mert lazasága könnyen megbosszulhatja magát. Legyen kicsit kitartóbb!

Szerelem

Ami az Ikrek jegy szerelemben élő képviselőit illeti, ugyan párkapcsolatuk kiegyensúlyozottnak mondható, mégis, akaratlanul, néha nagyon kellemetlen, vagy éppen nyugtalanító apróságokra lesznek figyelmesek benne. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy amíg akár tökéletesen igazuk is lehet, s nincs minden százszázalékosan rendben e téren, az a verzió is legalább annyira könnyen elképzelhető, hogy egyszerűen csak hajlamosak valami olyasmit is belelátni bizonyos dolgokba, ami nincs is ott. Sokat segíthet most egy kis önismeret!

A jelenleg szingli Ikrek júliusa, mondhatni, hogy az össze-vissza kavarásról szól, bár inkább az érzelmek terén. Olyannyira igaz lehet ez, hogy jóformán még az okát sem nagyon tudja majd meghatározni, hogy most ez csupán csak a bőség zavarának hozadéka, vagy mindent teljesen félreért, s igazából nem is adódnak valódi lehetőségek? Üljön le egy kicsit egy domb tetejére, vagy egy-két órára egy folyópartra, s hajítson köveket a vízbe, hátha sikerül rendezni a gondolatait, s a kitisztuló kép már elég világosan kirajzolja majd, mit is várhat a szüntelen ön körül nyüzsizőktől.

Az Ikrek júliusi magánéletéről bővebben itt: Ikrek július havi szerelmi horoszkóp