Ikrek - július havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg szingli életet folytató Ikrek jegyűek júliusban, ha nem vigyáznak, szó szerint egy hatalmas érzelmi káosz kellős közepén találhatják magukat. Ennek oka abban rejlik, hogy a nyári forgatagban a szokásosnál is könnyebben szerelmesedhetnek, ám, kisugárzásuk és életigenlő életszemléletük miatt mások is hamar a hatásuk alá kerülhetnek, s, ha nem figyelnek, akaratuk ellenére, a végére több, mások által vélt, vagy valós szerelmi háromszög résztvevőivé is válhatnak, melyek csak még jobban összekuszálhatják a szálakat. Legyen tehát e jelszó a megelőzés! Mielőtt hosszan, felhőtlenül elcsevegnének valakivel, figyelmezzenek az apró jelekre, mert lehet, hogy partnerük teljesen más okból mutat érdeklődést önök iránt, mint ahogy azt gondolnák!

Párkapcsolatban élőknek:

A párkapcsolatban élő Ikrek nyárközép hónapja alapvetően kellemes harmóniában telik párjukkal, azonban a csillagok most érzékennyé teszik az apróságokra e jegy szülötteit, aminek könnyen veszekedések és állandósult feszültség lehet a vége, hacsak nem bánnak csínján indulataikkal.

A legfontosabb most talán az, hogy akármit is tapasztalnak e hónap során szerelmükkel kapcsolatban, igyekezzenek mindig a nagy általánosságban értelmezni a képet, s nem elveszni a részletekbe, mert annak csak agyalás, aztán felesleges izgalmak, végül érzelmi kitörések, s a kapcsolatuk meglazulása lehet a vége. Nagy levegő, s, csak akkor ügyet csinálni valamiből, ha már százszázalékos biztonsággal megalapozott a vád.