Vízöntő - július havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A szingli Vízöntőkben, júliusban, hihetetlen szerelmes energiák szabadulhatnak fel, amik nagyban megnövelik szexuális kisugárzásukat! A vágyaik és a csillagok sugalmai ráadásul most összhangba kerülnek, így kiváló lehetőségek adódnak arra, hogy erotikus fantáziáikat alkalmuk legyen végre egy olyan emberrel kiélni, aki ezt kellőképpen tudja is értékelni, sőt, megsokszorozni! A dolog most azon áll, vagy bukik, hogy meddig képesek elmenni mindezért eme titokzatos jegy szülöttei. Ahhoz tehát, hogy a megfelelő partner meglegyen, nekik is kell tenniük, s akár olyan helyeket is felkeresniük, ahol eddig még sohasem keresgéltek, de hát a nyár pont erről is szól: felfedezni, megismerni és kiélvezni! A többi meg már jön magától.

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

A párkapcsolatban élő Vízöntők júliusa már kevésbé alakulhat szerencsésen (legalábbis az aktuális kapcsolatuk szempontjából), ha nem vigyáznak, mint a szingliké. Ami a legfurcsább, hogy mindez ráadásul ugyanabból indul ki, azaz a megnövekedett szerelmi étvágyukból. S, hogy hogyan okozhat ez gondot? Nos, a több és szenvedélyesebben megélt esték párjával, az érzelmeket felkavarva, könnyen a felszínre is hozhatnak olyasfajta, eddig kevésbé markánsan jelentkező, kettejük testiségével kapcsolatos problémákat, melyek kedvesét mindig is feszélyezték.

Ha ezeket nem sikerül a kellő tapintattal, s türelemmel kezelni, akkor bizony ez hosszú távon is errodálólag hathat kapcsolatukra, aminek akár szakítás is lehet a vége. Mielőtt tehát nagy baj lenne, az lebegjen a szemük előtt, mindenre van megoldás, melyet egy kapcsolatban közös erővel, sokkal könnyebb megtalálni, mint egymás ellenébe menve!