Rák - július havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg pár nélkül élő Rákok figyelme (akár csak párban élő társaiké) a július folyamán igencsak a munkájuk felé orientálódik, aminek eredményeképpen szinte teljesen elterelődhet minden gondolatuk a magánéletükről. A jó hír azonban, hogy a nyár kellős közepén vagyunk, ami azért időnként felmelegíti mindenki szívét, így ez a hatás sokat enyhülhet a hónap előrehaladtával, sőt! Mivel a szokásosnál kicsit gyakrabban járnak majd gondolatai a munkahelyén, talán valamelyik munkatársában valami olyasmit is megláthat, ami eddig fel sem tűnt. Persze az is megeshet, hogy éppen egy munkavacsora, esetleg állásinterjú kapcsán jelenik meg valaki, aki iránt vonzalmat érez, de most még az sincs kizárva, hogy éppen a sok munka elől menekülve, egy hétvégi sütögetés alkalmával koccan össze a feje a nagy szerelemmel! Bárhogy is alakuljon, hagyja magát elcsábítani, mert ez az új, kialakulóban lévő kapcsolat sokat ígér, megéri kockáztatni!

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

A munkahelyi nyomás, amint az már említésre került, a hónap során a párkapcsolatban élő Rákok mindennapjaira is kihathat, ráadásul nem éppen a legjobb módon. Bokros teendőik és "kötelező" programjaik miatt gyakran a szokásosnál is kimerültebben, fáradtabban eshetnek haza, így jóval kevesebb idejük marad családjukra, s még kevesebb otthonukra, mint szeretnék, pedig, ismeretes, a Rákok számára ezek általában az első helyen szerepelnek.

Mindez ellen tehát tudatosan érdemes tenni, mielőtt állandósulna a hónap során ez az egész és kitűzni olyan napokat, amikor csak is a szerelemé a főszerep, egy jó mozi, egy séta a parkban, egy csobbanás a legközelebbi vízparton a naplementében, utána pedig hazaérve irány az ágy! Majd aztán ráér az ember másnap kókadozni a munkahelyén, ahol legalább ezt látván mihamarább tudatosul kollégáiban is, hogy mostanában egy kicsit túlterhelik.