Halak - július havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg magányosan élő Halak júliusa egy meglehetősen stagnáló időszakot hoz, már legalább is, ami a magánéletüket illeti. Eme mondhatni konzerválódott állapotban a jó, hogy kevés az esélye a helyzet romlásának, a rossz viszont, hogy annak is, hogy pozitív irányba haladjon egy kialakulóban lévő kapcsolat. Az egész szituációt persze felfoghatjuk úgy is, hogy van egy stabil alapunk, s már csak tenni kell azért, hogy legyen is belőle valami, s ehhez most a csillagok állása is egész biztosan asszisztál majd, hiszen, amíg egyrészről érzelmi harmóniát hoz, addig segíti a Halak kapcsolatteremtő képességét, pozitív kisugárzását is, így téve e jegy szülötteit most még vonzóbbá és kívánatosabbá mások számára. Mindezt kihasználva pedig egy kis energia-befektetéssel nagy eredményeket is elérhetünk, ha nem ölbe tett kézzel várjuk, hogy mindig a másik tegye meg a következő lépést.

Párkapcsolatban élőknek:

A szerelmi kapcsolatban élő Halak számára a július egy igazán kielégítő, harmonikus időszaknak ígérkezik, mely szakasznak csupán egyetlen veszélye van egy párkapcsolatban, az ellaposodás. A napok remek hangulatban telnek, s párjával a szexualitásukban is remekül összhangban kerülnek, így, a kisebb súrlódásoktól eltekintve, igazán minden remekül alakul. Ami pedig az említett ellaposodás ellen a legjobb recept: a rendszeresen átélt közös izgalmak és élmények, valamint a romantika.

Itt az ideje tehát megragadni minden alkalmat, hogy együtt, kéz a kézben csináljanak még valami olyasmit is, amit eddig sohasem tettek egymás előtt! Amennyiben így tesznek, a siker borítékolható, s ez a felhőtlen hónap igazán paradicsomi emlékeket hagy majd maga után, hisz az a legnagyobb szabadság, ha van valaki, aki előtt sohasem kényszerülünk alakoskodásra, hisz mindent tud rólunk.