Mérleg - július havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg pár nélkül élő Mérlegek mindennapjai nem feltétlenül a szerelem hajszolásával telnek majd júliusban, de ez talán nem is baj, hogy így van. Néha nem is árt, ha az ember hagy időt magának egy kicsit rendezni sorait, összeszedni gondolatait, eltervezni a továbbiakat. Néha hosszútávon ez hasznosabbnak bizonyul, mint az állandó, görcsös útkeresés, ami ráadásul, alkalmas "vevő" híján, sokszor csak felesleges és értelmetlen energiapazarlásnak minősül. Ettől függetlenül ugyanúgy lehet élvezni az életet, s, ha közben jön valami, ami izgalmasnak ígérkezik, még mindig kiforrhatja magát, hiszen az éppen "nem aktív" párkeresés még nem jelent elzárkózást, különösen, az alapvetően társasan kiegyensúlyozott Mérlegeknél, akiknek gyakorlatilag lételemük mások figyelme.

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

A párban élő Mérlegek júliusban apróbb-cseprőbb, mégis bosszantó dolgokkal találhatják szembe magukat, melyek könnyen kizökkenthetik őket egyensúlyukból. Mindennek ráadásul eredetére sem teljesen derül fény, mintha egyszerűen csak elvesztették volna a testiek terén a fonalat és valahogy sehogy sem találnák azt újra. Egy igen eredményre vezető megoldás lehet, ha megpróbálják kicsit elengedni ezt az egészet, s elfogadni, hogy minden pár életében van ilyen időszak.

Érdemes abból kiindulni, hogy, ha valamiről nem tudni, miért romlott el, akkor az esetben fog megjavulni, ha nem is keressük a megoldást, hiszen, ha magától romlott el, magától is fog helyreállni. S, amíg ez megtörténik, a hosszú éjszakai hancúrozások helyett inkább menjünk el párunkkal szórakozni, táncolni, kikapcsolódni egy kicsit, mindenféle kötöttség nélkül, amíg egyszer csak azt nem vesszük észre, hogy újra minden visszaállt a régi jól megszokott kerékvágásba.