Oroszlán - július havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg pár nélkül élő Oroszlánok erotikus kisugárzása és vonzereje, e meleg, nyári hónapban valósággal tündököl. Ez minden kétséget kizáróan hamar vissza is köszön, s már július első két hetében nagy szerelembe is eshetnek e jegy szülöttei. Természetesen, az viszont már koránt sem borítékolható, hogy a szerencsés kiszemeltjük is bennük látja a jövőt, ráadásul, most még az is megeshet, hogy egész egyszerűen azért nem, mert már párkapcsolatban, házasságban él. Mind emiatt a csillagok szerint érdemes most egy kicsit óvatosan bánnia kegyeivel az Oroszlánnak, mert könnyen egy büszke, de mégis vérző szív lehet a vége a júliusnak, ha nem jár el körültekintően. Mielőtt tehát nagyon megkedvelne valakit, rögvest puhatolja ki, tiszta-e a terep, s csak aztán adja át magát a felhőtlen szórakozásnak, szabadjára engedve vágyakozásait, bár még így sem biztos a siker, s lehet, hogy csak másnap derül ki: csak egy röpke kaland volt az egész...

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

A párban élő Oroszlánok számára a július tüzes éjszakákba torkolló, kellemes nyári estéket tartogat, amennyiben nem hagyják, hogy a zöld szemű szörny megkeserítse napjaikat. A szerelemféltés túlzó formája inkább destabilizál egy kapcsolatot, mintsem megszilárdít, így nem szabad hagyni, hogy eluralkodjon rajtunk a féltékenykedés. Érdemes ehelyett arra törekedni, ha riválisok kerülnek a képbe, hogy néhány mondattal, elegánsan "lekoppintsuk" őket anélkül, hogy kedvesünk ebből bármit is érzékelne, mintsem jelenetet rendezzünk, aztán végül még az süljön ki a dologból, hogy mi hajszoltuk párunkat mások karjaiba. Inkább, ha úgy érezzük, hogy zavaró körülmények kerültek a képben, valamilyen ürüggyel rángassuk el egy kicsit szerelmünket az asztaltól, s egy félre eső helyen leteperve, fordítsuk erotikába indulatainkat, s a végeredményt nem fogjuk elhinni!

Ez után garantáltan eszébe sem jut majd félrekacsintani, bár lehet, nem is volt szándékában, s benéztük a dolgot, de ezzel a megoldással még így sem lehet soha mellényúlni, s ez a legfontosabb! Arról nem is szólva, hogy, amikor a többiek azt látják, hogy csillogó szemű kedvesünkkel teljesen egymásra kattanva térünk vissza az asztalunkhoz, nos, ez még a legkitartóbbakat is el fogja riasztani attól, hogy bármennyire is közeledni merjenek, hiszen ezt látva világossá válik mindenki számára, hogy velünk szemben eleve esélytelenek az ilyen próbálkozások.