Bika - július havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A pár nélküli Bikák júliusban meglepő fejleményekkel számolhatnak, ugyanis igen nagy esély van rá, hogy valaki olyas valakit ismerjenek meg e hónap során, akinek értékrendje és világszemlélete nagy hatással lesz rájuk. Ez olyan cselekedetekre késztetheti még eme igencsak megfontolt jegy képviselőit is, hogy kilépve biztonságot nyújtó komfortzónájukból, fejest ugorjanak valami olyas valamibe, ami még környezetüket is meglepi. Mindezek után a lutri a dologban már csak az lehet, hogy hova vezet mindez? Vajon rajongásuk tárgya is lehetséges hosszútávú partnerként tekint rájuk, vagy mindent félreértettek, s éppenséggel egy jó barátság alapkőletételéről van szó? Ha nem félnek már az elején bevetni némi praktikát azért, hogy ez kiderüljön, hamar a végére járhatnak a dolognak! Kérdés, hogy akarják-e, hogy kiderüljön az igazság, vagy inkább kifejezetten izgalmasnak tartják, hogy még bármi lehet ebből a kapcsolatból?

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

A kapcsolatban élő Bikáknak a július némi megnyugvást hoz a korábbi időszakhoz képest az által, hogy, párjukkal végre sikerül rendezniük néhány ügyes-bajos dolgot, ami mostanság sok feszültséget és kellemetlenséget okozott. Mindezt kihasználva most sokat erősíthetnek a kettejük közötti köteléken, ha sikerül igazodniuk a megbeszéltekhez és nem hagyják, hogy a külső (ártó szándékoktól nem mindig mentes) behatások, befolyásolják életüket.

A környezetváltozás, a közösen megélt élmények és felhőtlen esték sokat lendíthetnek mindenen, így érdemes legalább egy hétvégére elutazni, vagy akár csak kirándulni menni egyet, s maguk mögött hagyni mindent, ami rossz, hiszen, ha már minden rendben, érdemes gyorsan elfelejteni a rosszat, s továbblépni, nem pazarolva butaságokra a sokkal kellemesebben is együtt tölthető időt!