Nyilas - július havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A júliust pár nélkül kezdő Nyilasokra igazán izgalmas hetek várnak e meleg nyári hónap során, amikor is a felhőtlen kikapcsolódás, az ismerkedés és a nyári kalandok kerülnek előtérbe. Mivel e jegy szülöttei mindennél jobban élvezik a szabadságot, bár alapvetően monogámok, mégis egy kapcsolat elején nem szívesen gondolnak arra, hogy mindjárt bekössék a fejüket. Ennek ellenébe menve, most bizony könnyen előfordulhat, hogy egy olyas valaki kerül a képbe, akivel hamar szívesen terveznének hosszútávra, holott, még maguk sem biztosak saját érzéseikben. Ez alaposan megkavarhatja a szálakat, s így a hónap végére vagy minden tele lesz rózsaszín felhőkkel, vagy már megint a nulláról kezdhetnek mindent. Remélhetőleg, az első dominál majd a legtöbbeknél!

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

A jelenleg párkapcsolatban élő Nyilasok a július folyamán igencsak kísértésbe eshetnek egy-egy csábító helyzet kapcsán, amit bizony, bárhogy is győzködik magukat, nehezen tudnak majd visszautasítani. Vigyázat!

Bármennyire is nem tulajdonítanak mindennek nagy jelentőséget, képzeljék csak el, ha a párjuk helyében lennének. Most a legbölcsebb az, hogy elnyomva ösztöneiket, inkább menjenek elébe a problémának, s gondoskodjanak arról, hogy még véletlenül se kerülhessenek kompromittáló szituációba, nehogy aztán a végére egyedül maradjanak a lelkiismeret-furdalásukkal, még, ha fizikailag nem is történt semmi. Ne feledjék, egy kapcsolatban a lelkiek legalább annyira fontosak, mint a testiség!