Skorpió - július havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A július a tüzes Skorpiók számára igazi Kánaán! Mivel e nyári időszakban ledérebb öltözékben járnak az ellenkező nem képviselői, a pár nélküli Skorpiók képesek ettől teljesen felpörögni, s heves udvarlásba, hódításba kezdeni, ami általában, valószínűleg az "ajtóstól a házba" stílusuk miatt, sikerül is nekik. Az idilli képbe a hiba ott szokott becsúszni, amikor nem azt kapják egy elsőre szerelmesnek és szenvedélyesnek ígérkező éjszaka után, amit vártak, vagy, ha a bőség zavarában "túl sok mindenkit" akarnak egyszerre. Ezen csalódásoktól könnyen megkímélhetnék magukat, ha nem feltétlenül akarnák rajongásuk tárgyát mindjárt szőröstől-bőröstől felfalni, hanem hagynának teret is annak egy bimbózó kapcsolatban, hogy legyen lehetősége kibontakozni! Akárhogy is legyen, a július izgalmakkal és kihívásokkal telinek ígérkezik, így érdemes belevetniük magukat.

Párkapcsolatban élőknek:

A tartós párkapcsolatban élő Skorpiók számára a nyár mindig egy erotikusan intenzívebb időszak, mint a többi jegy esetében, mivel ők mindenkinél jobban függnek a szextől, olyannyira, hogy, ha nemi életükben valami nem úgy alakul, ahogy szeretnék, attól szinte azonnal lobbanékonnyá, feszülté és frusztrálttá válnak. Direktbe azonban semmit sem lehet érdemben orvosolni, s ez különösen igaz a szerelemre, legyen szó akár lelkiségről, akár testiségről, így tehát, ha túl kevésnek, vagy nem kellően kielégítőnek érezzük a szerelmünkkel együtt tölthető időt, akkor ne kezdjük el rögtön őt, vagy magunkat hibáztatni, mert az nem vezet sehová.

Inkább próbáljunk meg elébe menni a dolgoknak, s olyan kísérleteket tenni a helyzet javítására, melyek hosszútávon, mindenki számára megoldást jelentenek a problémára, hiszen egy jó szerető tudja, hogy a szex is akkor a legjobb, ha nem csak önmaga, hanem partnere is kielégülten ébred reggel mellette. Legyen ez a cél!