Bak - július havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg pár nélkül élő Bakok most minden segítséget megkapnak a csillagoktól ahhoz, hogy eredményesen vethessék bele magukat egy új, minden eddiginél izgalmasabb szerelembe! Ez azonban, ahogy az lenni szokott, a kedvező körülmények ellenére nem biztos, hogy olyan könnyen fog menni, mint ahogy azt elsőre gondolnánk. Mivel a Bak híres arról, hogy, bár belül mély érzésekre képes és nagyon érzékeny ember, kifelé ezt rendkívül jól képes titkolni, különösen, ha élete során már érte komolyabb csalódás, hiszen mindez csak védelmi mechanizmus. Eme tulajdonsága azonban nem segíti a szerelmi kapcsolatok kialakításában, ahol az egyetlen mentőöv az lehet, ha páratlan humorával és látszólagos lazaságával mégis képes lesz lebontani a falakat. Nos, a jó hír, hogy júliusban ez nagy eséllyel jobban és gyorsabban is fog sikerülni, mint általában, olyannyira, hogy a nagy "favorit" mellett még egy csábító, nyári kaland is hirtelen bekerülhet a képbe, kérdés, merre hajlik majd a kalász, s, hogy végül hova vezet majd mindez?

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

A szerelmi kapcsolatban élő Bakok számára a július a nagy fordulatok hava lehet, ráadásul pozitív értelemben. Kedvesükkel sokat mélyülhet e hónap során szerelmük, olyannyira, hogy könnyen felmerülhet bennük egy komolyabb lépés megtételének gondolata, legyen szó akár egy összeköltözésről, házasságról, vagy éppen gyermekvállalásról. Mindez azonban mégsem fog egyik pillanatról a másikra történni, mivel a Bak jegy szülöttei nem sietnek el semmit, s szeretnek gondosan előre megtervezni és lefixálni mindent, hogy aztán tudják, mivel, hogy számolhatnak.

Kérdés, hogy párjuk ezt mennyire véli majd "romantikus" hozzáállásnak a kérdéshez, hiszen a folytonos konkretizálás könnyen megölheti mindazt, ami igazán izgalmas egy szerelemben: a spontanaitást és azt, hogy időnként az ember egyszerűen csak átadja magát az érzéseinek, s csak úgy, hagyja magát sodródni. Kivételesen érdemes lenne ezt a Baknak is kipróbálni, lehet, még a végén jobban élvezné a dolgot, mintsem azt valaha is gondolta volna!