Rák - július havi horoszkóp


A Rákoknak a július igencsak konfliktusokkal, kiseb-nagyobb veszekedésekkel telinek ígérkezik, melyek többsége, bár nem a családi fészekben zajlik majd le, de mégis könnyen kihathatnak az otthoni állapotokra is, ami tovább bonyolíthatja az elvarratlanul hagyott szálakat.

Bár a Rák munkahelyén, leszámítva időnként némi kis csúszást, alapvetően dicséretesen helytáll, mégis könnyen úgy érezheti a kívülről jövő impulzusokból kiindulva, mintha folyton bűnt követett volna el, s ez igencsak frusztráló rá nézve, így könnyen konfliktusok forrása lehet. Az érdekes a dologban, hogy éppen e hónapban számíthat ugyanakkor egy nagyon is hízelgő felkérésre is, melynek örömmel tesz eleget és igazán nagy lendülettel vág bele a feladatba. Ne hagyja, hogy a negatív gondolatok és a rágódás beárnyékolják a szakmai előrehaladását! Koncentráljon százszázalékosan, az most mindennél többet érhet.

hirdetés

Szerelem

Mivel a munka most egy kicsit erőteljesebben leköti a Rákok figyelmét, így átmenetileg negatívan hátha a párkapcsolatban élők magánéletére. Ezt az időszakot azonban könnyebben túl lehet élni, ha elébe mennek a dolgoknak, s egy-egy nap, azt a kevés időt, amit párjukkal tölthetnek, igyekeznek minél tartalmasabban és minőségibben kitölteni, mindezzel segítve, hogy mindinkább kevésbé hagyjon nyomot szerelmükön ez a besűrűsödött periódus.

Ami a jelenleg magányos Rákokat illeti, bizony, nekik sem könnyíti meg a magány tartós felszámolására irányuló törekvéseiket besűrűsödött programjuk. Ettől még persze van némi esély arra, hogy váratlanul belépjen a nagy ő az életükbe, hiszen a nyár mindig kiszámíthatatlan, ugyanis a verőfényes napsütés alatt lényegében könnyebben szövődnek új kapcsolatok, mint a téli "bevackolódás" idején. Próbáljon kicsit többet kimozdulni otthonról, ki tudja, talán éppen most lesz szerencséje!

A Rák júliusi magánéletéről bővebben itt: Rák július havi szerelmi horoszkóp